Mergi direct la conținut »
Anghel Iordănescu i-a găsit un post călduț la stat și fiului mijlociu! Andrei, absolvent de Teologie, proptit la ELCEN București
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anghel Iordănescu i-a găsit un post călduț la stat și fiului mijlociu! Andrei, absolvent de Teologie, proptit la ELCEN București

Anghel Iordănescu i-a găsit un post călduț la stat și fiului mijlociu! Andrei, absolvent de Teologie, proptit la ELCEN București

Libertatea a dezvăluit, ieri, că Alexandru Iordănescu, băiatul cunoscutului antrenor de fotbal, a fost angajat la Ministerul Agriculturii, acolo unde figurează pe statul de plată și copilul lui Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării și al Afacerilor Interne.

De Daniel Conțescu,

Cei doi generali ai Armatei române sunt ca frații, având afaceri comune cu terenuri, afilieri politice identice, iar ani la rând au ocupat același duplex în cartierul bucureștean Drumul Sării.

Anghel Iordănescu, pe când erau tineri și vecini în același duplex FOTO: Arhiva EVZ
Anghel Iordănescu, stânga, și Gabriel Oprea în timpul ceremoniei dedicată împlinirii a 25 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de către echipa de fotbal Steaua București

Iordănescu senior a avut grijă nu doar de Alexandru, mezinul care eșuase în fotbal, ci s-a îngrijit și de băiatul mijlociu, Andrei, absolvent de Teologie. 

Lui Andrei, Tata Puiu i-a găsit un post călduț tot la stat, mai exact la Electrocentrale (ELCEN) București SA, care este cel mai mare producător de energie electrică și termică din România.

Dacă Ministerul Agriculturii a întârziat răspunsul în ceea ce-l privește pe Alexandru, Departamentul de Comunicare al ELCEN a fost mai deschis a furnizat prompt confirmarea privind activitatea lui Andrei:

”La ora actuală, domnul Andrei Iordănescu nu este angajat și nu are niciun fel de relație contractuală cu societatea Electrocentrale București (ELCEN).

Dat afară din SRI, fostul general Alexandru Sas a importat, prin firma soției, 2,2 milioane de măști pentru COVID-19 din China, care au ajuns la preț dublu la Unifarm și în spitale
Recomandări

Dat afară din SRI, fostul general Alexandru Sas a importat, prin firma soției, 2,2 milioane de măști pentru COVID-19 din China, care au ajuns la preț dublu la Unifarm și în spitale

 
Andrei Iordănescu

Domnul Iordănescu a fost angajat și încadrat în funcția de Referent de Specialitate cu studii medii, în cadrul Direcției Financiar-Comercială a ELCEN, în perioada 2015-septembrie 2018”.

„Scriți ce vreți!”

Tatăl lui Andrei, Anghel Iordănescu, 69 de ani, a răspuns ieri la apelul ziarului Libertatea:

Am aflat că ați scris despre Alexandru, dar n-am apucat să citesc. Sunt la spital cu o rudă. Sper că ați fost corect și ați scris că a susținut concurs cu 30-40 de candidați pe loc.

În legătură cu Andrei, Iordănescu senior este dispus să-i contrazică pe cei de la ELCEN: „Nu a fost încadrat cu studii medii, ci doar nu terminase Masteratul”.

Întrebat ce legătură există între cele două domenii, Teologie și Financiar, antrenorul a comentat: „Eu cred că se poate! Se dă concurs!”.

Iordănescu a încheiat astfel:

„Puteți să scriți (n.r. – scrieți) ce vreți, sunteți liber să scriți ce doriți, doar că eu am dreptul să comentez și mai am și alte drepturi”.

Anghel, stânga, Alexandru, Maria și Andrei Iordănescu

Dintre cei trei băieți ai tehnicianului care a dus România pe locul 5 la Campionatul Mondial de fotbal din SUA, doar Edward Iordănescu n-a avut funcții la stat.

Edy are succes în fotbal ca antrenor, fiind la un moment dat și pe lista celor de la FCSB.

Reporterul Libertatea Daniel Conțescu a dat mai multe detalii despre acest subiect în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX:


Close
Închide
  Close