De Bobi Neacșu,

Andrei Kadaș ocupa funcțiile preşedinte al unei organizaţii locale a partidului şi a obţinut, la ultimele alegeri, un mandat de consilier judeţean din partea PNL.

„Am constatat, astăzi, că a fost depusă o demisie din PNL, a domnului Kadaş. (…) Nu avem ce să mai discutăm atâta timp cât un coleg îşi dă demisia, nu am putut decât să luăm notă de aceasta. Începând de astăzi, nu mai este membru al PNL”, a declarat secretarul general al PNL Braşov, Dragoş David.

Libertatea a scris pe larg despre legăturile consilierului judeţean liberal Andrei Kadas cu clanul interlop Alexa, acuzat de infracţiuni informatice. Gruparea interlopă era specializată în săvârşirea de infracţiuni informatice şi acţiona pe teritoriul S.U.A.

Banii furaţi din bancomatele americane ajungeau prin curieri în România, unde fraţii Alexa „spălau” banii prin investiţii imobiliare.

Liderul PNL Braşov nu a clarificat legăturile cu clanul Alexa

Adrian Veştea, liderul PNL Braşov, nu a răspuns acuzaţiilor făcute de senatorul PSD, Marius Dunca, care a spus, într-o conferinţă de presă, că „PNL a aşezat clanurile interlope la masa deciziilor publice”.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Senatorul PSD l-a acuzat pe Adrian Veştea că ar lua apărarea „locotenenţilor” prin faptul că nu „l-a dat afară din partid pe Kadaş”.

În replică, liderul PNL Braşov a spus că este vorba despre „un senator PSD născut din pixul lui Dragnea, care, în decursul anilor, nu s-a afirmat prin absolut nimic decât prin a crea scandaluri şi a atrage atenţia crezând că poate, poate îi va creşte şi lui notorietatea în vreun fel”.

Pe de altă parte, şeful Consiliului Județean Brașov, politicianul PNL Adrian Veștea, apare într-o fotografie alături de unul dintre liderii clanului Alexa.

Citeşte şi:

Cum opera clanul Alexa, conectat la liderii PNL Braşov, în SUA: Sute de mii de dolari sustraşi din bancomatele americane, trimişi prin curier

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA! 

Imagini adevărate! Polițiștii acuzați de soția politicianului PNL asociat cu clanurile interlope că ”Intră și ne omoară!” au vorbit în șoaptă cu copiii și s-au jucat cu câinele băiețelului

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres