De Cătălin Tolontan, Ioana Vochin,

„Asocieri de acum 10-12 ani”, este răspunsul dat de Kadas, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX din 17 februarie, atunci când a fost întrebat de frații Alexa.

”Nu am nicio legătură cu Cătălin Alexa, acum 10-12 ani au fost niște firme care nu mai funcționează de mult”, spunea răspicat consilierul.

Într-o fotografie realizată pe 24 ianuarie 2019, deci nu „acum 10-12 ani”, Andrei Kadas apare alături de liderul clanului. Îmbrăcat cu o geacă alabastră, consilierul PNL stă cu mâna pe umărul interlopului.

Kadas este chiar etichetat în fotografia postată de Timofte Bogdan.

Imaginea a fost postată pe 24 ianuarie 2019, de către Timofte Bogdan
Andrei Kadas și Cătălin Alexa au fost „etichetați” pe Facebook în fotografie

În urmă cu o zi, ziarul a publicat o altă fotografie în care consilierul apare alături de unul dintre frații Alexa – Emanoil. Este o imagine realizată în mai 2019, în care apare și președintele consiliului județean Brașov Adrian Veștea, coleg de partid cu Kadas.

Citeşte şi:

Documente din Spitalul Inimii de la Cluj: România nu își numără morții din secțiile de anestezie și terapie intensivă! Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Tânără operată de alt chirurg decât i se promisese: „Am fost un experiment. Nu credeam că se mai învaţă medicină pe noi, fără să ştim”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres