Chiar în prima zi de Paşti, şapte angajaţi de la ISU Bacău au ieşit să joace fotbal pe un teren aflat lângă Stadionul Municipal şi la câteva sute de metri de Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Ei au ajuns la teren cu izoleta şi cu autospeciala de descarcerare, deşi locul în care sunt cazaţi în această perioadă se află la doar 200 de metri distanţă.

Iar în acest loc, aflat lângă clădirea SIF Moldova, stă în permanenţă izoleta pentru a interveni urgent în transportarea persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Angajaţii ISU lucrează în această perioadă în două ture. Fiecare tură este izolată la locul de muncă 14 zile, iar apoi stă acasă 14 zile.

Am văzut şi noi filmuleţele, ştim despre ce e vorba. Sunt şapte militari care se aflau în timpul lor de pregătire fizică. Nu au jucat doar fotbal, au făcut şi exerciţii fizice specifice.

Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU Bacău:

Nu doar că angajaţii ISU au folosit izoleta ca să meargă cu ea la terenul de fotbal, dar ei au încălcat şi Ordonanţa Militară nr. 3, care interzice activităţile sportive de echipă.

“Ei stau oricum împreună tot timpul, au crezut că nu e o problemă să se pregătească pe teren”, a spus Andrei Grecu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Pe pagina de Facebook a ISU Bacău a apărut şi un scurt comunicat în care se precizează că “în cazul în care echipajele sunt solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, acestea sunt în măsură să intervină de urgență la caz”.

Citeşte şi:

100.000 de persoane au sfidat restricțiile și s-au înghesuit la o înmormântare a unui lider religios, în Bangladesh

REPORTAJ. În Voluntariul credincioșilor Pandele și Firea, Lumina sfântă a venit de două ori: “Mulțumim frumos la domnu’ și la doamna primar”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
RECOMANDĂRI