Mergi direct la conținut »
A aniversat o groapă din Năvodari cu tort și lumânare! ”Hai ca la 18 îsi face bagajul și pleacă”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A aniversat o groapă din Năvodari cu tort și lumânare! ”Hai ca la 18 îsi face bagajul și pleacă”

A aniversat o groapă din Năvodari cu tort și lumânare! ”Hai ca la 18 îsi face bagajul și pleacă”

Gropile de pe șoselele din România nu sunt o noutate pentru nimeni iar atunci când autoritățile locale nu se implică, o fac cetățenii. Un tânăr din Năvodari a derulat o acțiune simbolică pe facebook, aniversând o groapă din oraș cu tort, lumânare și tot tacâmul. ”A făcut 4 anișori asta mică, la mulți ani!” a scris omul, mai în glumă, mai în serios, pe rețeaua de socializare.

De Mihai Niculescu,

Postarea tânărului care a vrut să facă haz de necaz a fost publicată pe un grup de pe facebook, iar internauții au intrat rapid în jocul său. Sute de reacții au apărut rapid în mediul virtual iar comentariile la postare au fost de-a dreptul spumoase, arată ziuaconstanta.ro.

Ce drăguuuuuuț! Să fie sănătoasă! Cred că la anul va putea să rupă câte 2 mașini deodată. Nici nu îți dai seama când cresc…parcă mai ieri erau doar niște crăpături nevinovate!” (…) ”A mai câștigat un mandat de 4 ani, ca la primarie si la parlament” ,”Hai ca la 18 isi face bagajul si pleaca” (…)”Asta mica se transformă în crater la 18 ani”.

Casieriță într-un supermarket, mamă a doi copii, Nicoleta Ciortan își face timp și de alergare: ”Și eu mă mir câteodată de ce pot face!”

Close
Închide
  Close