02 Ian. 2018 08:34

VIDEO/ Apariţie bizară pe cerul Capitalei, în prima zi a anului

Distribuie

Un obiect luminos a putut fi văzut pe cer, în prima zi a anului, în zona Drumul Taberei din Capitală. Nu a fost vorba despre un meteorit, cum probabil s-au gândit mulți cei care au văzut obiectul luminos. Specialiştii Agenţiei Spaţiale Europene au venit cu răspunsul. 

Inițial, cei care au văzut obiectul luminos pe cer au crezut că este un meteorit. Însă, specialiștii cred că, mai degrabă, e vorba despre un efect al dezintegrării în atmosferă a unei staţii spaţiale chinezeşti, care nu a mai putut fi controlată, acum două luni.

O apariție bizară pe cer a fost semnalată, zilele trecută, și în Rădăuți. „Era o lumină lăptoasă – o aură în formă de con, statică, dar vârful nu îl vedeam, că era ascuns de clădirea din faţă – Şcoala Generală Nr. 4. A durat cam 10 secunde. Am fugit în casă să aduc ceva cu care să înregistrez ce am văzut. Când m-am întors nu se mai vedea lumina, dar în schimb erau vizibile două cercuri concentrice, unul în plan mai apropiat, mai mare, altul mai mic, în depărtare', e mărturia lui Gavril Filipiuc care e convins că a văzut o farfurie zburătoare pe cerul din Rădăuți.


Cum arată soția ministrului Petre Daea. E tânără, blondă și foarte cochetă!

Loading...
Comentarii