Mergi direct la conținut »
Apariție de zile mari la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Mircea Solcanu l-a condus pe ultimul drum pe creator
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Apariție de zile mari la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Mircea Solcanu l-a condus pe ultimul drum pe creator

Apariție de zile mari la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Mircea Solcanu l-a condus pe ultimul drum pe creator

Una dintre cele mai neașteptate apariții la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu a fost cea a fostului prezentator de televiziune Mircea Solcanu.

De Dana Aramă,

Mircea Solcanu, unul dintre cei mai de succes prezentatori de televiziune ai anilor trecuți, a fost prezent la înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu. Mircea Solcanu, care s-a retras din lumina reflectoarelor și a preferat discreția în ceea ce privește viața sa, a adus o coroană de flori albe la mormântului luiRăzvan Ciobanu.

Mircea Solcanu a sositr la biserica unde a avut loc slujba de înmormântare, în același timp cu creatoarea de modă Rita Mureșan, pe chipul căreia se citea durerea pierderii bunului ei prieten Răzvan Ciobanu. Rita Mureșan a adus o coroană de flori roții ca ultimul omagiu pentru Răzvan Ciobanu.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Reporterii Libertatea au surprins primele imagini cu casele distruse de tornada din Drajna! Cel puțin 14 gospodării afectate de fenomenul meteo extrem

 

Close
Închide
  Close