Mergi direct la conținut »
Apariție spectaculoasă a Mădălinei Ghenea, în cea de-a cincea zi a Festivalului de Film de la Roma Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Apariție spectaculoasă a Mădălinei Ghenea, în cea de-a cincea zi a Festivalului de Film de la Roma

Apariție spectaculoasă a Mădălinei Ghenea, în cea de-a cincea zi a Festivalului de Film de la Roma

Mădălina Ghenea a făcut senzație pe covorul roșu, pentru prezentarea filmului „The Irishman”, în cea de-a cincea zi a Festivalului de Film de la Roma.

De Livia Lixandru,

Pentru evenimentul ce a avut loc luni seara, 21 octombrie, Mădălina a ales o rochie lungă  cu trenă, neagră și foarte decoltată. Bruneta și-a etalat mândră bustul generos, ce a atras atenția tuturor, pe covorul roșu.

Zilelel trecute, Mădălina Ghenea a atras din nou toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Românca a avut o apariție senzațională pe covorul roșu, la premiera filmului „Joker”.

Românca a fost fermecătoare într-o rochie lungă, cu bretele și cu o trenă imensă, decoltată și decupată pe unu picior, cu imprimeuri geometrice.

Mădălina Ghenea, la Festivalul de Film de la veneția

Miercuri a debutat cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, care va dura zece zile, până pe 7 septembrie. Festivalul de Film de la Veneţia este cel mai vechi festival cinematografic din lume.

Cine este noul iubit al frumoasei Mădălina Ghenea

Actrița se iubește cu fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, Leonardo Del Vecchio, cu o avere estimată la peste 20 de miliarde de euro, potrivit voxbiz.ro.

Vito Schnabel are 32 de ani și este un celebru dealer de artă, proprietarul unei galerii care îi poartă numele, fondată în 2015 în Elveția. De asemenea, bărbatul este fondatorul companiei Vito Schnabel Project, care a luat ființă în 2003, în New York.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close