Mergi direct la conținut »
Apartamente de închiriat în București: locuințele de lux, tot mai căutate (PUBLICITATE)
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Apartamente de închiriat în București: locuințele de lux, tot mai căutate (PUBLICITATE)

Apartamente de închiriat în București: locuințele de lux, tot mai căutate (PUBLICITATE)

Mai ales cei tineri încep să se întrebe tot mai des ce e mai profitabil pentru ei: să închirieze sau să cumpere o locuința?

Capitala este cu siguranță un oraș mare și divers, și la fel sunt și veniturile ocupanților ei. O tânăra familie, chiar dacă are venituri peste medie, ar fi tentată mai degrabă să își cumpere o locuința cu un credit dat de stat, decât să dea lunar o suma importantă pentru a locui într-o zona selecta a orașului. Evident, există și excepții, dar ele extrem de rare.

Există însă un segment de tineri bine plătiți, dar care nu vor să se înhame la credite pe mulți ani, care să le îngrădească și mobilitatea. Și atunci se observă un trend interesant în București. Câțiva prieteni se orientează spre un mod de a locui frecvent întâlnit în Occident: într-o casă spațioasă, modernă, cu chirie. Iar dacă imobilul în cauza arată într-un mare fel, cu atât mai bine!

Spre exemplu, de multe ori stagiarii unor societăți de avocatură, informaticieni sau cei din publicitate se orientează spre acest mod de a locui, la comun în condiții premium.

Într-un fel, este o prelungire a stilului de viață specific studențesc, conform căruia reprezintă un lucru obișnuit că mai mulți prieteni, colegi la aceeași facultate, să stea într-un apartament de 3 – 4 camere și să împartă frățește costul chiriei.

Acum, când au propriile venituri, și standardul de confort este firesc să fie mai ridicat. Prin urmare, mai ales dacă încă nu sunt interesați să-și facă o familie, vor să aleagă ce e mai bun de pe piață imobiliară. Iar singuri nu și-ar permite să facă asta.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Gradul de mobilitate al tinerelor generații este în prezent foarte mare, așa încât e de la sine înțeles că nu prea vor să se înhame la a cumpără proprietăți costisitoare, luând credite împovărătoare de la bănci, pentru că azi pot fi la București, iar mâine la Paris sau Madrid. Terra a devenit un mare sat planetar, de aceea cu cât au mai puține complicații de ordin locativ, cu atât mai bine.

Pentru ei, dar nu numai, există un instrument care se poate dovedi foarte util în găsirea locuinței perfecte: Imoradar24. E un site care nu doar că centralizează toate anunțurile pentru apartamentele de închiriat în București și oriunde altundeva in țară, fie ele premium, de lux sau obișnuite, ci un loc unde anunțurile sunt grupate, atunci când se referă la același apartament.

De exemplu, în acest moment, pe Imoradar24 sunt nu mai puțin de 19.679 de apartamente de închiriat, la care se referă 77.891 de anunțuri.

Așa, cel care vrea a închirieze știe clar din ce apartamente are de ales, neavând falsa impresie că piața este infinită. Practic, timpul deicat navigării printre anunțuri a fost mult diminuat.

Close
Închide
  Close