Mergi direct la conținut »
Arcul de Triumf este deschis duminică pentru public

Monumentul Arcul de Triumf este deschis pentru vizitare duminică, începând cu ora 9:00, până la ora 16:00, cu prilejul evenimentelor dedicate Centenarului. Intrarea este liberă.

În cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, Primăria Capitalei, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, va deschide pentru vizitare monumentul Arcul de Triumf.

„Arcul de Triumf, monument istoric consolidat, restaurat şi conservat de către Municipalitate prin cofinanţare europeană, se află în plin proces de amenajare interioară pentru a-şi consolida poziţia de obiectiv turistic de prim rang al Bucureştiului.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vedea o impresionantă colecţie de imagini din perioada 1877-1922, ce ilustrează prin intermediul unor instantanee de front eroismul Armatei Române sub măreaţa conducere a Regilor Întregirii”, a transmis Primăria Capitalei.

Accesul pentru a vizita Arcul de Triumf se va face pe axa nord-sud, Bd. Kiseleff dinspre Casa Presei Libere, sub îndrumarea Poliției Rutiere.


Drapele de Centenar de 125.300 de lei. Primăria Sectorului 1 împarte asociațiilor de proprietari 1.400 de steaguri


 

Close
Închide
  Close