MENIU CAUTĂ

„Arde-l pe Daddy!” și „Bag-o în urnă!”, concurs de mesaje pe prezervative, pentru a-i încuraja pe studenți să voteze la europarlamentare

Distribuie

Comunitatea Vot Student a lansat, pe pagina sa de Facebook, o campanie inedită, #amuvotez, pentru a-i încuraja pe tineri să voteze la alegerile europarlamentare.

Studenții sunt provocați la un concurs de mesaje, care să facă reclamă la prezervative și, în același timp, să îndemne oamenii la vot. Campania, spun cei de la Vot Student, a fost inspirată de mesajul publicitar al DUREX, cu prilejul alegerilor din Israel, mesaj care sugera că, dacă tot trebuie să ai o relație cu cineva timp de patru ani, e preferabil să fie cineva pe care l-ai ales.

Unul dintre mesajele campaniei #amuvotez

Vot Student a propus câteva variante de slogan: „Arde-l pe Daddy!”, „Bag-o în urnă!”, „În grup e mai mișto”, „Hai să împărțim o cabină”, „Lasă-ți amprenta”. Participanții la concurs pot vota pentru una dintre aceste propuneri sau pot veni cu propriile lor idei.

Reacția studenților nu s-a lăsat așteptată, sute de răspunsuri, care de care mai glumețe, fiind postate pe pagina de Facebook a comunității. Iată câteva dintre propuneri: „Ai așteptat asta patru ani’, „Protejează-ți țara, nu doar pe tine”, „Tu de când nu ți-ai mai folosit ștampila?”, „Protecție pentru portofel”, „Gândește cu capu'”.

Mesaj din campania #amuvotez

Comentarii