Mergi direct la conținut »
Aripa unui avion a căzut peste o mașină în Japonia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Aripa unui avion a căzut peste o mașină în Japonia

O mașină a fost grav avariată după ce o parte a unei aripi de avion a aterizat pe ea în orașul japonez Osaka, scrie BBC News.

Piesa, care a cântărit mai mult de 4kg, a căzut de pe un avion KLM Royal Dutch Airlines la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul internațional Kansai.

Acoperișul mașinii și fereastra din spate au fost complet distruse după ce piesa a căzut de la mai bine de după ce a căzut mai mult de 2000 de metri altitudine.

Nimeni nu a fost rănit în incident, dar KLM a lansat o investigație.

Piesa s-a desprins din aripa unui Boeing 777 care avea la bord peste de 300 de pasageri. Zborul a aterizat în siguranță în aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Într-o declarație, compania aeriană olandeză a declarat: „KLM regretă acest incident și a lansat imediat o anchetă internă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea sa”. Ei au adăugat că păstrează legătura cu ”autoritățile aviației civile japoneze și cu Boeing”.


Citește și: VIDEO. O provocare pentru o echipă formată din bărbați! Românii au realizat vesta antiglonț cu forme, pentru femeile din armată

Close
Închide
  Close