Mergi direct la conținut »
Arma cu care s-a împușcat preotul de la Hășmaș a fost furată din casa consulului Italiei în Arad
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Arma cu care s-a împușcat preotul de la Hășmaș a fost furată din casa consulului Italiei în Arad

Arma cu care s-a împușcat preotul de la Hășmaș a fost furată din casa consulului Italiei în Arad

Arma cu care s-a împușcat preotul de la Hășmaș a fost furată din casa consulului Italiei în Arad, Roberto Sperandio. În urmă cu doar câteva zile, casa consulului a fost spartă, iar hoții i-au furat arme, bijuterii, ceasuri, bani și un Kalașnikov de panoplie.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu și polițiștii din aceeași localitate cercetează în continuare moartea preotului Pele Cucu, de la Parohia Hășmaș. Noi amănunte dau cazului o turnură aparte. Conform informațiilor publicate de specialarad.ro, această armă a ajuns la preot și la  unul sau mai mulți cetățeni din zona Agrișu Mare-Arăneag-Drauț.

Un al doilea amănunt care șochează este acela că preotul Cucu nu avea permis de port armă. În momentul în care a fost găsit mort pe scaun, la pescăria dintre Tăgădău și Comănești, preotul avea arma respectivă lângă el și avea urme pe mână care dovedesc ca el a acționat, potrivit ziuadevest.ro.

Preotul din Hășmaș, găsit împușcat în cap. Incidentul șocant a avut loc la o pescărie din localitatea Tăgădău din judeţul Arad. Lângă trupul părintelui, anchetatorii au găsit o armă de vânătoare de calibru 12 mm.

Citește și

INTERVIU VIDEO / Teodor Meleşcanu: Poziţia României în UE nu va fi afectată de scandalul privind mutarea ambasadei la Ierusalim

 

 

Close
Închide
  Close