De Bobi Neacșu,

UPDATE: Suspiciunea de coronavirus în cazul asistentului medical a fost infirmată.

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a anunțat, miercuri seara, că bărbatul nu are infecție cu coronavirus, ci o rinită de sezon, potrivit rezultatelor analizelor la care a fost supus.


Un tânăr de 25 de ani din Reşiţa, care a lucrat în Germania ca asistent medical, unde a îngrijit o familie de patru persoane confirmate cu coronavirus, s-a internat cu febră şi tuse în spitalul din Reşiţa, de unde a fost trimis la Timişora.

Dr. Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeş” Timişoara a declarat că pacientul transferat este un tânăr de 25 de ani care în ultima perioadă a lucrat ca asistent medical în Germania, scrie Mediafax.

Ultima dată asistentul medical a intrat în contact cu persoanele bolnave pe 5 februarie, iar în 7 februarie a revenit în țară, la părinți. Tânărul a avut marți febră şi tuse, motiv pentru care a mers la spitalul din oraş. De aici a fost trimis la boli infecțioase în Timişoara, unde este izolat, iar analizele recoltate au fost trimise la Bucureşti.

Citeşte şi:

NATO, avertisment prin vocea lui Mircea Geaonă: ”Rachetele chineze pot lovi Europa şi SUA”

Afacere profitabilă pentru Dragoș Anastasiu, patronul firmei Eurolines și apropiat al PNL. E la un pas să pună mâna pe un teren public, la o treime din prețul expertizei!

De ce Parchetul General nu elucidează dosarul ce o vizează pe soția președintelui Iohannis

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni