MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2019 11:29

Doi adolescenți din Tulcea au spart 15 mașini într-o noapte! Au folosit doar o foarfecă

Distribuie

Băieții de 14 și 15 ani au forțat încuietorile autoturismelor în Tulcea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, și au luat tot ce au găsit de valoare în interior. Jandarmii i-au prins și au găsit asupra lor foarfeca cu care forțau încuietorile, dar și o sumă de bani.

Tinerii bănuiți de spargerea celor 15 mașini au fost prinşi de jandarmi, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Echipa de intervenţie i-a identificat pe cei doi copii, de etnie rromă, pe strada Isaccei în zona Piaţa Veche din municipiul Tulcea, susțin jandarmii, potrivit observator.tv.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că cei doi minori sunt autorii spargerii a 15 autoturisme în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Asupra adolescenţilor au fost găsite o foarfecă cu care forţau uşile autoturismelor, un smartphone, o cheie de autoturism şi bani.

Cei doi preferau autoturismele marca Dacia Logan, acestea fiind cel mai ușor de spart. Tinerii au fost duși la Poliție unde li s-a întocmit dosar penal pentru furt, iar polițiștii încearcă să afle și dacă au mai comis alte fapte în trecut.


Citește și: Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela


 

Citește mai multe despre foarfecă pe Libertatea.

Comentarii