De Andreea Radu,

La începutul lunii decembrie, fetița s-a întors acasă de la o petrecere de Crăciun, simțindu-se rău. Copila s-a culcat, dar a doua zi ea s-a trezit simțindu-se și mai rău.

Isla tușea și avea temperatură mare, astfel că mama ei, Alex Williams, a decis să o ducă la spital. Înainte să plece la spital însă, inima fetiței s-a oprit. Femeia i-a făcut fiicei ei manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței, scrie Mirror.co.uk.

Inima copilei nu am mai bătut timp de 20 de minute, înainte ca medicii să o facă să pornească din nou. Cu toate că s-a reușit repornirea bătăilor inimii, creierul lui Isla a fost privat de oxigen prea mult timp.

Isla, alături de mama și fratele ei (Foto GoFundMe)

Micuța a suferit leziuni cerebrale severe, iar medicii de la Newcastles Royal Victoria Infirmary i-au anunțat pe părinți că Isla mai are doar câteva ore de trăit. Fetița a murit la scurt timp după.

Medicii britanici nu sunt încă siguri ce a provocat tragedia, negăsind încă o explicație pentru faptul că o inimă atât de tânără și sănătoasă să se oprească brusc. Cercetările în acest caz continuă.

Citeşte şi:

Un tânăr de 23 de ani vrea să dea lovitura în agroturism. Îi cazează pe turiști în butoaie de lemn: „M-am gândit să fac ceva unic în România”

Ileana Văcăroiu, șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan”, spune că profesorul pe fals Checheriță trage sforile astfel încât ”7 rezidenți din 24 au ajuns să umilească medici!”

Nouă persoane au fost arestate după cutremurul din Albania. Acuzații de omor și abuz de putere

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile