De Mihai Niculescu,

Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu, susține Răzvan Cuc într-o postare pe Facebook. Însă, acordul de mediu este obținut din decembrie 2028, susține fostul ministru.

„În loc sa se plimbe pentru poze și văicăreala lor clasică premierul Orban ar fi trebuit sa “dea cu pumnul în masa” pentru ca acest proiect sa își continue implementarea prin finanțare din fonduri europene!” spune Răzvan Cuc.

Efectele ar putea fi însă cu mult mai grave, arată fostul ministru PSD.

„Din păcate, ce nu înțelege sau poate chiar nu știe premierul este ca aceasta notificare de suspendare creează un precedent foarte periculos pentru tot ce înseamnă proiecte de infrastructura din România finanțate din fonduri europene!” a mai scris Cuc.

Fostul demnitar și-a continuat atacul la adresa actualului Guvern și susține că fostul executiv din care a făcut parte…. a lansat proiecte cu absorbție mare de fonduri europene.

„Un lucru este cert: România are un guvern iresponsabil și habarnist, iar pe premier este foarte clar ca nu îl ia nimeni în serios!

Nu ii explic eu domnului Orban pentru ca a văzut și singur că toate proiectele pe care le-am semnat și lansat doar pe infrastructura rutieră însumează multe miliarde de euro. Sunt convins ca lucrul aceasta a deranjat. Și a mai deranjat și faptul ca România a îndrăznit sa lanseze, într-un mod accelerat, proiecte care asigurau o absorbție foarte mare…..restul este ușor de dedus” crede Răzvan Cuc.

Citeşte şi:

Detalii șocante în cazul crimei de la Spitalul Piatra Neamț. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Cum explică Iranul doborârea avionului ucrainean. Președintele Rouhani: „Forțele armate se aflau în alertă maximă, ceea ce a dus la această catastrofă groaznică”

Carpații Meridionali au fost incluși pe lista obiectivelor turistice ale anului 2020 de The New York Times

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie