MENIU CAUTĂ
08 Iun. 2016 14:06 , de Cristian Burcioiu

Aveți grijă unde parcați! Poliția Rutieră a ieșit la ”vănătoare” de șoferi

Aveți grijă unde parcați! Poliția Rutieră a ieșit la ”vănătoare” de șoferi
Distribuie

În numai două ore, zeci de șoferi au căzut în plasa polițiștilor bucureșteni de la Brigada Rutieră pentru că și-au lăsat mașinile parcate aiurea, unde au considerat ei de cuviință. Acțiunea a vizat centru Capitalei și a scos din buzunarul contravenienților nu mai puțin de 25.000 de lei.

Într-un București sufocat de un trafic haotic, infernal la mai toate orele zilei, un loc de parcare este 'aur'. Cei care  nu se 'lipesc' de locurile păstorite cu grijă și blocate cu te-miri-ce de afaceriști ambulanți sunt obligați să-și lase mașinile pe unde pot. În acest context, 23 agenți de la Brigada Rutieră a Capitalei  – echipaje auto și moto -, le-au stricat ziua a zeci de șoferi care s-au ales cu amenzi pentru staționări și parcări neregulamentare (61), dar și pentru alte încălcări ale regulilor rutiere (28). Razia s-a derulat pe durata a două ore și a vizat artere deosebit de aglomerate ale Bucureștiului: Calea Victoriei, Calea Moșilor, Piața Alba Iulia.

Pentru alți 18 șoferi care au parcat aiurea, surpriza amenzii o să fie totală când vor reveni la mașini și vor găsi înștiințările de sancționare. Autoturismele le-au fost fotografiate, iar amenzile urmează să le fie trimise prin poștă.

De la începutul anului, 16.346 de șoferi au fost amendați că că au oprit sau au parcat aiurea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii