MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 10:55

Avion întors din drum din cauza unui pasager recalcitrant. Mărturii de la bordul aeronavei

Distribuie

Incidentul a avut loc sâmbătă noapte, în avionul companiei aeriene Qantas care a plecat din orașul australian Perth spre Londra. Un bărbat de 32 de ani a provocat un scandal la bordul aeronavei, lucru care a determinat piloții să întoarcă avionul din drum. 

Avionul Boeing 787-9 Dreamliner a revenit pe aeroportul din Perth la două ore după ce decolase. După ce pasagerul a stat blocat în toaleta aeronavei mai mult de o oră, acesta a ieșit țipând și amenințând ceilalți pasageri, potrivit agerpres.ro.

Martorii spun că echipajul de zbor a cerut ajutor din partea unor pasageri, iar bărbatul a fost imobilizat. ”Echipajul a cerut ajutor din partea unor pasageri. Înţeleg că bărbatul a fost imobilizat în partea din spate a avionului”, a declarat unul dintre pasagerii care au asistat la incident.

La revenirea pe aeroportul din Australia, bărbatul a fost arestat și preluat de poliție. Compania aeriană Qantas și-a cerut scuze pasagerilor, precizând că toleranța către cei care perturbă zborurile este zero.

În luna martie a anului 2018, a avut loc primul zbor fără escală între Australia şi Europa. Zborul a fost asigurat de un avion Boeing 787 Dreamliner, iar comandantul a fost o femeie, Lisa Norman (foto)


VIDEO/Bunătăți din toate colțurile lumii, aduse la Romexpo. „Hamburgerul” sârbesc câștigă teren


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii