09 Sep. 2018 10:55

Avion întors din drum din cauza unui pasager recalcitrant. Mărturii de la bordul aeronavei

Distribuie

Incidentul a avut loc sâmbătă noapte, în avionul companiei aeriene Qantas care a plecat din orașul australian Perth spre Londra. Un bărbat de 32 de ani a provocat un scandal la bordul aeronavei, lucru care a determinat piloții să întoarcă avionul din drum. 

Avionul Boeing 787-9 Dreamliner a revenit pe aeroportul din Perth la două ore după ce decolase. După ce pasagerul a stat blocat în toaleta aeronavei mai mult de o oră, acesta a ieșit țipând și amenințând ceilalți pasageri, potrivit agerpres.ro.

Martorii spun că echipajul de zbor a cerut ajutor din partea unor pasageri, iar bărbatul a fost imobilizat. ”Echipajul a cerut ajutor din partea unor pasageri. Înţeleg că bărbatul a fost imobilizat în partea din spate a avionului”, a declarat unul dintre pasagerii care au asistat la incident.

La revenirea pe aeroportul din Australia, bărbatul a fost arestat și preluat de poliție. Compania aeriană Qantas și-a cerut scuze pasagerilor, precizând că toleranța către cei care perturbă zborurile este zero.

În luna martie a anului 2018, a avut loc primul zbor fără escală între Australia şi Europa. Zborul a fost asigurat de un avion Boeing 787 Dreamliner, iar comandantul a fost o femeie, Lisa Norman (foto)


VIDEO/Bunătăți din toate colțurile lumii, aduse la Romexpo. „Hamburgerul” sârbesc câștigă teren


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii