MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada

BACALAUREAT 2013! Scandal de proporţii, după ce 15 elevi NU AU FOST LĂSAŢI SĂ INTRE ÎN EXAMEN

Distribuie

Elevii susţin că nu au fost anunţati de modificarea centrului de examinare şi s-au prezentat marţi dimineaţă la liceul unde au susţinut până acum examenul. Acolo au aflat că trebuie să meargă la alt centru şi prin urmare au ajuns după deschiderea subiectelor şi nu au mai fost primiţi în examen.
Absolvenţii de liceu care ar fi trebuit să susţină astăzi proba obligatorie a profilului sunt revoltaţi că nu li s-a oferit nici o explicaţie. Ei stau în faţa liceului şi aşteaptă ca cineva să îi lămurească.
De cealaltă parte, Florin Lixandru, şeful comisiei de bac din Capitală, susţine că este vorba doar de trei elevi care au întârziat, pentru că nu s-au informat cu privire la centrul de examen.
„Am înţeles că sunt trei elevi care au întârziat. Au ajuns la ora 8.45. Conform metodologiei, intrarea la examen se face între 7.30 şi 8.30. Ei nu au fost primiţi în examen. Pot solicita subiectele de rezervă dacă au o scuză obiectivă şi pot dovedi cu un document. Centrele de examinare sunt afişate pe internet de mai bine de două săptămâni”, a declarat Florin Lixandru, potrivit România TV.
 
 
 

Comentarii