Mergi direct la conținut »
Băiat de 15 ani dat dispărut de familie la trei luni după ce a plecat de acasă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Băiat de 15 ani dat dispărut de familie la trei luni după ce a plecat de acasă

Băiat de 15 ani dat dispărut de familie la trei luni după ce a plecat de acasă

Un adolescent de 15 ani din Baia Sprie a fost în urmărire națională, după ce familia lui a anunțat poliția că acesta a dispărut de acasă.

Adolescentul a dispărut din luna decembrie a anului 2018, dar familia lui a anunţat poliţiştii abia la începutul lunii martie 2019.

Pe nume Alexandru Petre Moldovan, băiatul de 15 ani, are 1,70 m înălţime, 70 kg, constituţie atletică, ochii căprui şi părul şaten.

Polițiștii nu știu detalii privind ziua dispariției și cer ajutor celor care ar fi putut să-l vadă.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau numărul de telefon 0262 – 207763 Biroul Urmăriri”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, citat de Adevărul.


Citește și: Cum a recuperat DIICOT inventarul Tezaurului României de la Moscova, după ce a aflat că dosarul este negociat cu oameni de afaceri ruși!


 

Close
Închide
  Close