Mergi direct la conținut »
Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani din Cluj. Mama ei știa despre abuzuri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani din Cluj. Mama ei știa despre abuzuri

Bărbat arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani din Cluj. Mama ei știa despre abuzuri

Un bărbat de 49 de ani din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 15 ani timp de mai multe luni. Mama fetei, care își dăduse și acordul ca fiica ei să fie maltratată, a fost plasată sub control judiciar, relatează Mediafax.

De Răzvan Mihalașcu,

Bărbatul este bănuit că a făcut sex cu fata de 15 ani din comuna Vad, județul Cluj, în perioada aprilie-decembrie 2019, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, citați de Mediafax.

„Actele sexuale ar fi fost comise cu ştirea mamei minorei şi cu acordul acesteia. De altfel, victima, împreună cu familia sa şi cu bărbatul, locuiesc împreună în municipiul Dej, judeţul Cluj. Bărbatul a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvâşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. Faţă de mama minorei, o femeie de 36 de ani din comuna Vad, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru complicitate la act sexual cu un minor”, se arată într-un comunicat la IPJ Cluj.

În acest caz a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj care va face o anchetă privind situaţia copilei.

Close
Închide
  Close