Mergi direct la conținut »
Bărbat suspectat de înșelătorie, după ce a organizat o strângere de fonduri pentru reabilitarea Cazinoului Constanța
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat suspectat de înșelătorie, după ce a organizat o strângere de fonduri pentru reabilitarea Cazinoului Constanța

Bărbat suspectat de înșelătorie, după ce a organizat o strângere de fonduri pentru reabilitarea Cazinoului Constanța

Un bărbat care a demarat o campanie de strângere de fonduri pe internet este cercetat de poliție. Colecta a fost organizată pentru reabilitarea cazinoului din Constanța, dar polițiștii bănuiesc că ar putea fi o înșelătorie și sfătuiesc oamenii să nu doneze bani. Campania a fost organizată pe o pagină de Facebook de Bogdan Druga, un român ce locuieşte în Italia, iar scopul declarat este strângerea a trei milioane de euro.

De Mihai Niculescu,

Până acum, peste 80 de persoane au donat aproximativ 1.300 de euro.

„Cazinoul din Constanţa este al constănţenilor şi aşa trebuie să rămână. Dacă reuşim restaurarea şi reintroducerea acestuia în circuitul turistic se va crea o fundaţie care să se ocupe de administrarea acestui simbol al oraşului Constanţa. Cazinoul va fi donat fundaţiei care se va asigura de păstrarea şi mentenanţa acestui simbol în numele constănţenilor”, a scris Bogdan Druga pe pagina deschisă pentru strângerea de fonduri, relatează Mediafax.

Clădirea Cazinoului din Constanţa aparţine Primăriei Constanţa şi este administrată de Compania Naţională de Investiţii, care încearcă de mai mulţi ani reabilitarea acesteia. Toate cele trei licitaţii organizate pentru reabilitare până acum au fost contestate şi apoi anulate, în prezent fiind în pregătire o a patra licitaţie.

Autoritățile susțin că nu au nimic în comun cu strângerea de fonduri, aceasta nefiind autorizată de vreo autoritate publică. Poliția Constanța s-a autosesizat și a deschis un dosar penal.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi iniţiat, pe o reţea de socializare, o campanie pentru strângerea de fonduri, în scopul restaurării clădirii Cazinoului din municipiul Constanţa. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu este autorizată în scopul mai sus-menţionat, astfel că aceasta este bănuită că ar induce în eroare cetăţenii pentru a obţine foloase patrimoniale injuste. (…)Pe această cale, le recomandăm cetăţenilor să nu dea curs unor astfel de iniţiative”, au comunicat polițiștii.


Citește și: 

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

Close
Închide
  Close