Mergi direct la conținut »
Crimă șocantă în Bihor! Și-a ucis prietenul și a stat mai multe săptămâni cu cadavrul în casă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Crimă șocantă în Bihor! Și-a ucis prietenul și a stat mai multe săptămâni cu cadavrul în casă

Crimă șocantă în Bihor! Și-a ucis prietenul și a stat mai multe săptămâni cu cadavrul în casă

O crimă a fost descoperită, miercuri, în satul Băița din Bihor, unde un bărbat fusese dat dispărut. Principalul suspect în acest caz este prietenul victimei care este acuzat că l-ar fi tăiat în două pe bărbat și apoi ar fi stat în casă cu cadavrul mai multe săptămâni.

De Răzvan Mihalașcu,

Informația a fost sesizată de localnici și confirmată ulterior de surse din rândul anchetatorilor.

„Din câte mi-a spus domnul comandant, ar fi într-adevăr un eveniment, dar nu am detalii”, a declarat Mircea Tuduce, primarul comunei Nucet, din care face parte și satul Băița, conform ebihoreanul.

Din primele informații, bărbatul bănuit de omor și victima erau prieteni și locuiau într-o casă modestă, din apropierea bisericii din sat.

Mai multe echipaje de criminaliști au descins la fața locului pentru a stabili cauzele și împrejurările decesului.

„În cursul după-amiezii vom avea mai multe date”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Află ce despăgubire a primit un bărbat după ce a stat 39 de ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.


Citește și:

Cei trei asasini ai omului de afaceri vrâncean l-au urmărit încă de la începutul anului! Ce l-a transformat pe bărbat într-o țintă


 

Close
Închide
  Close