Mergi direct la conținut »
Focuri de armă în fața unei bănci din Amsterdam. Un bărbat a fost împușcat de Poliție / FOTO&VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Focuri de armă în fața unei bănci din Amsterdam. Un bărbat a fost împușcat de Poliție / FOTO&VIDEO

Focuri de armă în fața unei bănci din Amsterdam. Un bărbat a fost împușcat de Poliție / FOTO&VIDEO

Polițiștii au deschis focul și au împușcat un bărbat în fața unei bănci din Amsterdam, în urma unui schimb de focuri. Individul, care era înarmat, a murit din cauza rănilor grave.

De Răzvan Mihalașcu,

Alarma s-a dat în jurul orei 7 (ora locală), după ce forțele de ordine au împușcat un bărbat în fața sediului Băncii Naționale a Olandei din Amsterdam.

Din primele informații, individul era înarmat și ar fi încercat să-i atace pe polițiști, din motive încă necunoscute, relatează RT.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe. Bărbatul împușcat de polițiști a murit din cauza rănilor grave.

Un martor a declarat pentru AT5 că a auzit aproape 20 de focuri de armă.

Erau aproape 40 de polițiști și 20 sau 30 de mașini de aPoliție (…) Sunt și vehicule blindate. Întreaga stradă a fost blocată și totul a fost închis„, a precizat martorul ocular, pentru sursa citată.

sursă foto: Twitter


Citește și Prelipceanu, despre cazul escrocului Matteo Politi: „Nu ar fi trebuit să devină publică această informație”. Tolontan: „Avem un singur lucru de spus: Jurnaliștii nu scriu pentru procurori!”


 

Close
Închide
  Close