De Răzvan Mihalașcu,

Incidentul șocant a avut loc, sâmbătă dimineață, în jurul orei 5, la un club de manele din Timișoara, unde au descins mai multe echipaje de Poliție și ale SMURD.

Un tânăr de 29 de ani a fost rănit și a fost preluat dintr-un taxi de către echipajul medical și dus de urgență la Spitalul Municipal, scrie Opinia Timișoarei.

Bărbatul a povestit că era beat și a vrut să intre într-un club de manele. Nu a fost lăsat, însă, de administratoarea localului care i-ar fi dat o palmă și l-a scos afară.

Mai apoi, el susține că a fost atacat de fiul lui Sile Cămătaru. Alberto Balint, care este iubitul femeii, ar fi ieșit din club înarmat cu un cuțit, l-a înjunghiat pe tânărul de 29 de ani și a dispărut de la fața locului.

Tânărul agresat s-a urcat într-un taxi, unde i s-a făcut rău. Atunci a cerut ajutor la 112.

Bărbatul înjunghiat a primit îngrijri la Spitalul Municipal din Timișoara. După ce medicii i-au spus că este vorba despre o rană superficială, tânărul a decis să plece acasă.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-au produs violențele.

Fiul lui Sile Cămătaru vindea cocaină în cluburile de lux din București

Fiul lui Sile Cămătaru a fost urmărit pentru trafic de droguri. Albert Balint, vindea  cocaina in cluburile de lux din Capitală.

Sile Cămătaru este încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Citeşte şi:

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

Istoria tristă a cabanei Caraiman, casa din vârful Bucegilor: e în paragină și a fost scoasă la vânzare pe internet cu 200.000 de euro. ”Nemulțumiții n-au decât să pună mână de la mână și să o cumpere”

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile