MENIU CAUTĂ

Un bărbat aflat în stop cardio-respirator a fost salvat într-o farmacie de o voluntară Crucea Roșie Sălaj. Larisa a devenit eroină în orașul ei

Distribuie

Un bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce se afla într-o farmacie  din Sălaj, a fost salvat de o voluntară a Crucii Roşii Sălaj. Tânăra a efectuat manevrele de resuscitare ce se impuneau, până la sosirea Ambulanţei.

„Pentru prima oară munca noastră se vede şi în afara activităţilor! Larisa Drăgan, voluntară a Crucii Roşii Sălaj a reuşit ieri, ca printr-un miracol, să salveze viaţa unui bărbat căruia i s-a făcut rău, efectuându-i manevrele de resuscitare ce se impuneau. Îţi mulţumim, Larisa, pentru spiritul civic de care ai dat dovadă şi în timpul liber, nu numai în activităţile noastre”, se arată într-o postare făcută marţi, pe pagina de Facebook a Crucii Roşii Sălaj.

Directorul Crucii Roşii Sălaj, Lorena Filip, a declarat pentru Agerpres că Larisa Drăgan este studentă la Cluj Napoca, fiind componentă, voluntară, a unui „detaşament de dezastre”, instruit pentru a interveni în situaţii de criză. ”Eram la farmacie să iau medicamente pentru bunica şi, pe când să plec, am văzut că a căzut un domn pe jos. În jurul lui s-au adunat multe persoane, care încercau să-l întoarcă pe o parte şi pe alta, şi apoi am mers eu să văd ce are. Am observat că nu avea puls şi nu respira, aşa că am început să efectuez manevrele de resuscitare până la sosirea Ambulanţei”, susţine Larisa Drăgan.


Citește și

O româncă numită ministrul Sportului în Franța. Fosta înotătoare Roxana Mărăcineanu a fost numită de Macron în guvernul francez

Citește mai multe despre ambulanta, farmacie, Sălaj, salvat și stop cardio-respirator pe Libertatea.

Comentarii