Instanța s-a pronunțat marți în cazul înfiorător al româncei răstignite. Decizia magistraților este una definitivă, scrie La Repubblica.

Andreea Cristina Zamfir, o tânără de 26 de ani, originară din Hunedoara, a avut parte de o moarte „înceată și oribilă”, potrivit rotalianul. Femeia, mamă a doi copii, a fost legată de un stâlp, sub o autostradă, în apropierea localității Ugnano din Italia, unde a fost abandonată. Andreea Cristina Zamfir a strigat după ajutor, însă nimeni nu i-a auzit strigătele disperate.

Românca a fost găsită moartă pe 5 mai 2014, fiind legată de mâini și răstignită.

„Femeia era dezbrăcată şi legată de o bară orizontală, cu braţele deschise larg, ca şi cum ar fi fost crucificată“, a povestit martorul care a făcut macabra descoperire.

Cel găsit vinovat de crima înfiorătoare a fost Riccardo Viti, un instalator din Florența. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a convins-o pe Andreea Cristina Zamfir să intre în mașina lui, într-o zonă, în care femeia practica prostituția.

Italianul a fost condamnat  pentru omor deosebit de grav și violență sexuală. Pentru că și-a recunoscut faptele, Riccardo Viti a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

Avocatul lui Riccardo Viti a declarat în instanță că bărbatul nu a vrut să o ucidă pe Andreea și că nu credea că femeia va muri. Potrivit sursei citate, Viti este acuzat că a abuzat și alte prostituate. Bărbatul le-ar fi lăsate legat în zone întunecate unde le-ar fi violat cu un baston. Unele dintre fete au reușit să se elibereze și să se salveze.

sursă foto: rotalianul


Citește și EXCLUSIV/Raluca, tânăra ucisă de libian, era pe jumătate oarbă și a luptat enorm să-și împlinească visul. Făcea voluntariat și vorbea patru limbi străine


 

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie
HOROSCOP

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie