MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2018 17:53

Bărbatul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii a fost condamnat la un an de închisoare

Distribuie

Florin Buliga, bărbatul din Brașov care a șocat o țară întreagă după ce și-a ucis soția și cei doi copii, în luna martie, a fost condamnat la un an de închisoare pentru consum de droguri. 

Judecătorii de la Tribunalul Brașov l-au condamnat pe Florin Buliga, bărbatul care și-a ucis soția și pe cei doi copii ai lor, în noaptea de 26 spre 27 martie, la 1 an de închisoare pentru consum ilicit de droguri.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, brașoveanului i s-au interzis mai multe drepturi timp de doi ani.

Acest dosar este complementar celui în care este judecat pentru triplul omor. În acesta nu s-a dat încă o sentință și este pe rolul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov, unde va avea termen pe 27 noiembrie.

Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime din Brașov, era drogat când și-a omorât soția și copiii. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Daniel Diaconu, care a menționat că anchetatorii au găsit canabis în mașina bărbatului care și-a ucis întreaga familie. Consumul de droguri l-ar fi determinat pe Florin Mircea Buliga să-și omoare soția și cei doi copii.


Citește și: Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei


 

Citește mai multe despre Brașov, condamnare și criminal pe Libertatea.

Comentarii