Mergi direct la conținut »
Bătaie între mai multe eleve de la un liceu din Comănești! Colegii se distrau și le încurajau pe fete să continue
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătaie între mai multe eleve de la un liceu din Comănești! Colegii se distrau și le încurajau pe fete să continue

Bătaie între mai multe eleve de la un liceu din Comănești! Colegii se distrau și le încurajau pe fete să continue

Anul școlar a debutat cu nenumărate scandaluri între elevi. La Craiova, un practicant de box i-a provocat o triplă fratură facială unui coleg, la Râmnicu Vâlcea un elev a amenințat o profesoară. Incidente în sălile de clasă au mai avut loc în Giurgiu și în Ilfov.

Nici în școlile din Moldova n-a fost liniște. La Colegiul Tehnic „Dimitri Ghika” din Comănești, două eleve au sărit pe o alta, pe care au tras-o de păr și au lovit-o cu pumnii și picioarele, a anunțat observatortv.ro.

VIDEO, AICI

Colegii le filmau și se distrau

Colegii nu le-au oprit, ci, așa cum se întâmplă mai mereu în astfel de cazuri, se distrau și le încurajau să continue. Fetele și-au adresat vorbe grele și lovituri dure, iar imaginile au șocat internetul.

Acest incident a avut loc săptămâna trecută. Azi dimineață, înainte de începerea cursurilor, o elevă a fost bătută, iar telefonul i-a fost sustras de către o colegă în vârstă de 18 ani, a anunțat site-ul unudepetrotus.ro.

Victima a făcut plângere la poliție, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului, urmând să deschidă un dosar penal pe numele agresoarei pentru infracțiunea de furt.

„La data de 17 septembrie 2018, la ora 7.50, politistii din Onești au fost sesizați de către o minoră de 14 ani, din comuna Berzunți, despre faptul ca în timp ce se deplasa pe bulevardul Republicii din Onești, a fost lovită de către o tânără de 18 ani, din comuna Livezi, ocazie cu care aceasta i-a sustras și telefonul mobil.

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”
Recomandări

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”

 

În urma cercetărilor, s-a stabilit că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între cele două a avut loc un conflict spontan, minora de 14 ani fiind lovită de către tânăra de 18 ani, care i-a sustras și telefonul mobil din mână, pentru a o împedica să își anunțe părinții.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de lovire și furt”, ne-a declarat subinspector Măriuca Amariei Măriuca, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Bacău.


Citește și:

Cum sunt cheltuiți banii bucureștenilor: Licitația pentru revista Primăriei Sectorului 1, câștigată de două firme cu patru angajați in total. Printre beneficiari – apropiați ai lui Adrian Thiess, fostul consilier al lui Sorin Oprescu

Licitatia pentru revista Primariei Sectorului 1, castigata de doua firme. Printre beneficiari – apropiati ai lui Adrian Thiess

Close
Închide
  Close