Articol de Mihai Niculescu, Luni, 17 iunie 2019, 14:54

Bătrânul din comuna Cândești a fost bătut până aproape de inconștiență de un consătean, în seara de 16 iunie 2019. Bărbatul s-a trezit în casă cu vecinul său, în vârstă de 30 de ani, care mai întâi i-ar fi cerut bani cu împrumut. Fiindcă bătrânul a refuzat, tânărul l-a luat la bătaie și l-a lovit în cap, până l-a doborât, apoi i-a furat telefonul și a fugit.

Bătrânul bătut a fost preluat de ambulanță, în stare gravă și adus la spital, arată zch.ro. „Pacientul prezenta mai multe contuzii, în special în zona capului, era incoerent. A fost transportat cu echipaj cu asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, de unde, în jurul orei 23.30, a fost transferat la Clinica de neurochirurgie din Iași”, a declarat Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Neamț.

Polițiștii l-au prins pe agresor. „În această cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a spus Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.


Citește și: O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”