Fanii Metallica din România nu mai pot cumpăra bilete la prețuri începând cu 235 de lei, dar dacă își doresc foarte mult să meargă trebuie să scoată din buzunar de două ori mai mult.

Potrivit anunțurilor publicate pe OLX, cele mai ieftine bilete, la Categoria 5, acolo unde în mod normal costau 235 de lei, sunt acum 400 de lei.

O persoană vinde 8 bilete la Gazon B, acolo unde prețul oficial a fost de 285 de lei, cu 6.000 de lei. Pentru aceeași categorie se găsesc bilete și cu 500, 750 sau 999 de lei.

Pentru categoria a 2-a preţul unui tichet este de 1.099 de lei, iar pentru categoria a 4-a, de 800 de lei.

Bișnițarii vând pe OLX bilete pentru concertul Metallica la prețuri astronomice! Cât costă un bilet la cea mai ieftină categorie

Biletele la concertul Metallica au fost epuizate într-un timp de record – 24 de ore. Organizatorii susţin că este cea mai rapidă vânzare din istoria concertelor.

Al patrulea concert pe care trupa americană Metallica îl va susţine în România este sold-out, anunţă Emagic. Show-ul va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 14 august.

Primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc. Pe parcursul zilei, în urma discuţiilor cu echipa de producţie a turneului, au mai fost eliberate locuri în mai multe categorii (inclusiv gazon), acestea fiind puse la vânzare, mai precizează Emagic.

Biletele pentru concertul Metallica din 14 august 2019 au fost scoase la vânzare și se dau ca pâinea caldă. Prețurile pornesc de la 235 de lei de persoană, dar sunt vândute și pachete VIP extravagante pentru suma de 9950 lei.Așteptată să cânte pentru a patra oară în România, Metallica a ținut să-și lanseze biletele la concertul din 14 august 2019 mai întâi prin site-ul oficial, pentru fanii adevărați. Au urmat alte două zile de presale local, în care organizatorul a reușit să epuizeze primele contingete de bilete la mai multe categorii. Și clienții Spotify au avut acces la presale, fiind știut faptul că trupa își modifică setlistul în funcție de statisticile platformei digitale în orașul viitorului concert. Potrivit infomusic.ro, au fost epuizate la acest moment biletele din cea mai ieftină categorie, la gazon, iar suplimentările online sunt imediat achizționate și ele.

Nu a comunicat cifre privind volumul alocat etapei inițiale de vânzare, însă Emagic estimează că evenimentul va fi sold-out. În cazul unui concert, capacitatea Arenei Naționale este de 54.600 de spectatori.

Cu toate categoriile realimentate, vânzarea către publicul larg a început vineri, 28 septembrie, de la ora 10:00.

Concertul Metallica din 2019 PREȚURI BILETE

Gazon A – 395 lei

Gazon B – 285 lei

Cat 1 – 685 lei

Cat 2 – 505 lei

Cat 3 – 395 lei

Cat 4 – 285 lei

Cat 5 – 235 lei

Pachet VIP 1 (Gazon A) – ‘Dream No More – 9950 de lei

Pachet VIP 2 (Loc sau Gazon A) – ‘All Nightmare Long – 1600 de lei

Pachet VIP 3 (Loc sau Gazon A) – ‘Shortest Straw – 910 lei

Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, “Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziției de bilet prin care vor primi instrucțiuni pentru a-și descărca albumul.

Tratație specială pentru aproape 10.000 de lei

Cel mai scump pachet VIP – de aproape 10.000 de lei – cuprinde un bilet cu acces în Snakepit (zona cea mai apropiată de scenă), iar posesorul va beneficia de o intrare dedicată în Arena Națională. Înaintea concertului, biletul de lux îi va asigura posesorului o întâlnire cu o parte dintre membrii trupei în backstage și va obține o fotografie (realizată de un fotograf profesionist) alături de întreaga formație. Va primi și un setlist al concertului însoțit de un autograf și va avea acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room.

Metallica este una dintre cele mai apreciate, premiate și bine vândute trupe de thrash și heavy metal. Înființată în 1981 în Los Angeles, California, formația are în palmares 9 premii Grammy, câștigate în urma a 23 de nominalizări, și șase albume consecutive plasate pe prima poziție în topul american Billboard 200. În cei peste 35 de ani de carieră, trupa a vândut 125 de milioane de albume, dintre care 66 de milioane au fost vândute doar în SUA. Formată în prezent din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), trupa i-a avut în componență și pe Dave Mustaine, Jason Newsted, Ron McGovney și Cliff Burton.


Citește și: Proteste pe contul de Instagram al actriței Robin Wright după dezvăluirile făcute de Libertatea privind conferința unde vine propagandistul antigay al lui Putin


 

Un rus din satul Tașla a ajuns celebru în toată lumea: „Nu pe mine m-au săltat, sunt în Spania”
PARTENERI - GSP.RO
Un rus din satul Tașla a ajuns celebru în toată lumea: „Nu pe mine m-au săltat, sunt în Spania”
Horoscop 27 ianuarie 2021. Capricornii fac eforturi reale pentru a evita conflictele acute cu partenerii de cuplu
HOROSCOP
Horoscop 27 ianuarie 2021. Capricornii fac eforturi reale pentru a evita conflictele acute cu partenerii de cuplu
Falsuri grosolane descoperite la zeci de lăutari. Au primit sume uriaşe, ajutor de la stat
Știrileprotv.ro
Falsuri grosolane descoperite la zeci de lăutari. Au primit sume uriaşe, ajutor de la stat
Tânăra cunoscută a murit misterios! A fost găsită într-o prăpastie după ce a dat un ultim telefon alarmant: "M-am pierdut". Primele informaţii
Telekomsport
Tânăra cunoscută a murit misterios! A fost găsită într-o prăpastie după ce a dat un ultim telefon alarmant: "M-am pierdut". Primele informaţii
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)
PUBLICITATE
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)