Mergi direct la conținut »
Bogații Nigeriei primesc pizza din Londra, cu avionul. Ministrul Agriculturii combate importurile
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Bogații Nigeriei primesc pizza din Londra, cu avionul. Ministrul Agriculturii combate importurile

Bogații Nigeriei primesc pizza din Londra, cu avionul. Ministrul Agriculturii combate importurile

Bogații Nigeriei își comandă pizza de la Londra și o primesc dimineața, la aeroportul capitalei statului african. Faptul inedit a fost făcut public de ministrul Agriculturii din Nigeria, care este supărat pe acest obicei al milionarilor din țara lui. Oficialul încearcă diminuarea importurilor și în acest context a făcut această declarație.

De Mihai Niculescu,

Pizza ar fi transportată din capitala britanică în Nigeria la bordul avioanelor British Airways, a spus oficialul nigerian, potrivit Digi24.

Știți că sunt nigerieni bogați care își folosesc telefoanele pentru a comanda pizza din Londra și pentru a aranja transportul acestora la bordul zborurilor British Airways. Le ridică dimineața de la aeroport. Este o situație foarte enervantă, iar noi trebuie să ne mișcăm mult mai repede pentru a diminua acest fenomen”, a spus Audu Ogbeh, ministrul Agriculturii din Nigeria.

Ogbeh nu a dat publicității niciun exemplu de astfel de miliardar.

Guvernul nigerian încearcă să diminueze dependența de importuri, care, spune ministrul, afectează agricultorii locali, arată site-ul nigerian The Cable. Ogbeh i-a criticat și pe nigerienii care apelează la importuri, care sunt văzute ca un simbol al bogăției și snobismului.

Sursa foto: Pixabay


Citește și: Peste 130 de kilograme de cocaină au fost găsite pe litoral în 48 de ore! Nume de cod precum „Cartier” și „CR-7”, scrise pe pachete


 

Close
Închide
  Close