De Răzvan Mihalașcu,

Anunțul a fost făcut de fostul președinte bulgar Rosen Plevneliev, care conduce organizația Automotive Cluster Bulgaria (ACB).

Plevneliev a mai vorbit despre posibilitatea ca Bulgaria să dezvolte infrastructura electrică, precum și despre măsuri în domeniul educației menite să sprijine constructorul german, conformagenției BTA.

Reprezentanții Guvernului de la Sofia nu au făcut comentarii pe această temă, notează Mediafax.

Fostul președinte bulgar speră ca Volkswagen își va amâna decizia finală pentru luna noiembrie și își va schimba planurile privind amplasarea noii fabrici.

Constructorul german de automobile Volkswagen a anunțat că amână decizia privind construirea unei fabrici de mașini în Turcia, din cauza ofensivei armatei turce în nordul Siriei.

România se numără printre țările luate în calcul de Volkswagen pentru noua investiție.

Citeşte şi:

Guvernul a reluat discuțiile cu Volkswagen pentru construirea unei fabrici în România. Grupul german a amânat investiția din Turcia din cauza intervenției militare asupra kurzilor

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite