Bush senior, vizitat de fiul său la spital. Cum arată fostul președinte american în vârstă de 92 de ani

21 aprilie 2017 12:43

Fostul președinte american George H.W. Bush a fost vizitat la spital de un alt fost președinte american – fiul său. Cei doi au fost fotografiați împreună, aceasta fiind prima poză cu Bush senior de când a fost internat în spital.

Fostul președinte George H.W. Bush a fost internat pentru a doua oară în ultimele patru luni, într-un spital din Houston. În vârstă de 92 de ani, fostul lider primește tratament pentru pneumonie. Aflat în spital, el a fost vizitat de fiul său, George W. Bush. O fotografie cu cei doi a fost publicată pe Twitter, în care amândoi zâmbesc.

Totodată, purtătorul de cuvânt al familiei George W. H. Bush a anunțat că acesta începe să îș revină. El fusese transportat la spital, deoarece o tuse puternică îl împiedica să doarmă, iar medicii au descoperit că acesta avea pneumonie şi l-au tratat.

”Preşedintele Bush este într-o stare foarte bună şi va rămâne sub observaţie până ce îşi recapătă puterea”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al familiei Bush, Jim McGrath.

Familia a încercat să păstreze secretă internarea pentru că nu voia să genereze îngrijorări în perioada Paştelui.

În ianuarie, fostul preşedinte a fost internat pentru o problemă respiratorie acută în Spitalul Metodist din Houston. Atunci, Barbara Bush l-a urmat în spital din cauza unei bronşite, iar cuplul prezidenţial a ratat ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump la Casa Albă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro