Mergi direct la conținut »
C.T. Popescu, despre gestul lui Florin Iordache din Parlament: "Ce Constituţie, ce legi? V-am tras-o, fiindcă putem!"
Ştiri Libertatea > Ştiri > C.T. Popescu, despre gestul lui Florin Iordache din Parlament: "Ce Constituţie, ce legi? V-am tras-o, fiindcă putem!"

C.T. Popescu, despre gestul lui Florin Iordache din Parlament: „Ce Constituţie, ce legi? V-am tras-o, fiindcă putem!”

Vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD), Florin Iordache, a arătat semne obscene cu ambele mâini, la adresa Opoziţiei, miercuri, 14 noiembrie, la capătul unui discurs despre independența țării şi independenţa justiţiei, în care a susținut că PSD și ALDE vor merge mai departe cu modificările legislative din sfera justiţiei.

„Ce a făcut Iordache arată natura derbedeică, puşlamalică a conducerii acestui partid. De fapt, oamenii ăştia sunt niste derbedei de cartier, în cap cu Dragnea. Unii dintre ei sau majoritatea se stăpânesc, au învăţat nişte prefabricate verbale.

Acest ins nu a făcut decât să exhibe natura reală de ţopârlani şi derbei a conducerii acestui partid. Gestul pe care l-a făcut exprimă natura nu numai a acestui ins, ci şi a lui Şerban Nicolae, a lui Drgnea, care o asigură pe Firea că are destulă bărbăţie, a lui Bacalbaşa, asta e natura acestui partid.

Fac eforturi supraomeneşti să nu facă gesturile lui Iordache, toţi din conducere.

Le-a arătat opoziţiei că să nu-şi închipie vreun moment că acolo e vreo Cameră a Deputaţilor într-un stat democratic, cu putere şi opoziţie democratice.

Gestul înseamnă: v-am tras-o, ce regulament, ce Constituţie, ce legi? V-am tras-o, fiindcă putem. Iordache a simţit nevoia, în regim de cartier, de haimana, de golan să spună: v-am tras-o!”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24., despre gestul revoltător în plenul Parlamentului, când Florin Iordache a arătat degetul mijlociu Opoziției.

 

Iată și prima reacție lui Florin Iordache, după gestul obscen din Parlament: „Vi s-a părut. E un gest normal”.

Ulterior, a revenit cu o altă justificare a gestului obscen din plenul Parlamentului: „A fost un spasm. Nu am de ce să îmi cer scuze!”.

Vezi cele mai bune glume făcute pe seama gestului obscen făcut de Iordache în Parlament!


Citește și… VIDEO | Un primar din România a fost filmat în timp ce fura dintr-un hotel. Culmea, se afla la o dezbatere despre anticorupție


 

Close
Închide
  Close