Mergi direct la conținut »
Cadoul de nuntă pentru tânărul căsătorit cu un preot englez. Vacanță în Maldive și inel cu diamante pentru Florinel
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cadoul de nuntă pentru tânărul căsătorit cu un preot englez. Vacanță în Maldive și inel cu diamante pentru Florinel

Cadoul de nuntă pentru tânărul căsătorit cu un preot englez. Vacanță în Maldive și inel cu diamante pentru Florinel

Cadoul de nuntă pentru tânărul căsătorit cu un preot englez. După ce a făcut cununia în Marea Britanie, Florin Marin sau „Florinel”, așa cum dâmbovițeanul își spune pe Facebook, a devenit oficial domnul Clements. Tânărul de 24 de ani poartă pe deget un inel cu diamante de la mama fostului prelat. Mai mult, Philip Clements i-a oferit partenerului său o vacanță în Insulele Maldive.

Cuplul gay format din Florin Marin (24 de ani) şi preotul pensionar Philip Clements (78 de ani) din Anglia s-a mutat la București, unde a cumpărat un apartament, scrie reporterpenet.ro. Prin această căsătorie, preotul a vrut să atragă atenția Bisericii Anglicane cu privire la cuplurile gay.

Cadoul de nuntă pentru tânărul căsătorit cu un preot englez este o lună întreagă de plimbări. Florin Marin a precizat că, împreună cu preotul Philip Clements, va pleca în Insulele Maldive, la Mamaia, dar și la munte. Florinel vrea ca partenerul său să-i cumpere mai multe genți.

Cadoul de nuntă pentru tânărul căsătorit cu un preot englez după nunta din Marea Britanie

Tânărul din comuna dâmbovițeană Vișina spune că îi merge bine de când s-a căsătorit, deși mulți oameni îl condamnă pentru căsătoria cu o persoană de același sex. Florinel a spus că a obținut deja un contract de publicitate cu o televiziune din Anglia.

„Mulţi nu mai pot să doarmă pentru că mă văd pe mine la televizor. Pe de altă parte, mă plimb cu Philip pe stradă, pe la mall-uri, prin parc şi ne recunoaşte lumea. Se uită la noi. Ne-au înnebunit. Şi prin geamuri fumurii ne văd. Sunt foarte bucuros că m-a sunat cineva de la Londra şi vine să îmi ofere un contract pe trei luni, pentru că am apărut des la televizor. Nu ştiu detalii. Mă vrea doar pe mine. Contractul este sigur, dar nu am discutat deocamdată suma. În România nu am nimic deocamdată, niciun contract”, a precizat Florin Marin, tânărul căsătorit cu un preot englez.

Fotomodelul român și preotul pensionar și-au făcut planuri pentru a se stabili în România. Vor trăi la București, unde și-au cumpărat un apartament într-o zonă bună a orașului.

„Sâmbătă, cred, o să ne mutăm în casă. Ne-am luat un duplex. Are 128 de metri pătraţi, două dormitoare, una cu două băi, una cu cabină de duş, încălzire în pardoseală, bucătărie închisă, sufragerie, balcon mare, piscina în faţa casei. E frumos aici, avem magazine, restaurante, e mişto. A costat 100.000 de euro. Ne merge bine în România”, spune proaspătul căsătorit.

Tânărul căsătorit cu un preot englez merge la salonul Mihaelei Borcea

Florinel a spus că se duce de trei ori pe săptămână la salon pentru că vrea să-și schimbe aspectul.

Cei doi domni Nelu Lupu: polițistul vindecat care a infectat “Gerota” și săteanul decedat din Iași
Recomandări

Cei doi domni Nelu Lupu: polițistul vindecat care a infectat “Gerota” și săteanul decedat din Iași

 

„Vreau să îmi pun puţin acid hialuronic pentru expresie, pe frunte. Vreau să ridic puţin sprânceana şi pe stânga şi pe dreapta. La salon mă duc la Mihaela Borcea, pe Dorobanţi. Mă duc la întreţinere, de trei ori pe săptămână, la epilat, la pensat. E chiar relaxant acolo. Şi dantura tot acolo mi-am făcut-o. Are un dentist italian bun rău de tot. E cam scump, dar face treabă bună”, a povestit dâmboviţeanul.

Tânărul din Dâmbovița a stârnit controverse, după ce s-a căsătorit pe 25 aprilie cu preotul de 78 de ani într-un local din Anglia. Philip Clements, care a fost preot paroh în Eastry, Kent, și-a mărturisit, legal, dragostea față de Florinel în fața camerelor de filmat.

Biserica Anglicană (Church of England) din care a făcut parte şi Philip Clements este o biserică istorică, despărţită de Roma în timpul Reformei protestante, în Anglia, prin ruptura regelui Henric al VIII-lea cu papa Romei. În Scoţia şi SUA, denumirea oficială de Biserica Episcopaliană.

sursă foto: reporterpenet.ro

Close
Închide
  Close