Mergi direct la conținut »
Când vor afla unde au fost făcute mâncărurile ce le-au fost servite, angajații din Dragonul Roșu vor avea un șoc! VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Când vor afla unde au fost făcute mâncărurile ce le-au fost servite, angajații din Dragonul Roșu vor avea un șoc! VIDEO

Un apartament insalubru, în care șoarecii se lăfăiau în voie printre produse ce urmau să ajungă pe mesele oamenilor, recipiente cu sosuri și mâncare înghesuite în toaletă, chiar lângă wc, rufe puse la uscat de-a valma peste farfurii cu mâncare și tigăi jegoase lăsate claie peste grămadă chiar și pe jos. Asta au descoperit polițilștii ilfoveni într-un așa-zis restaurant din Complexul Dragonul Roșu.

De Cristian Burcioiu,

 

Bomba alimentară funcționa, de ceva vreme, undeva, în spatele unor hale din fieful chinezilor aciuați în România cu te-miri-ce afaceri. Respectivul apartament ținea loc de bucătărie pentru prepararea bucatelor orientale comandate chiar de vânzătorii care lucrează în complexul comercial de la marginea Capitalei. Fără ca măcar să aibă habar, bieții oameni erau serviți, pe banii lor, cu mâncăruri făcute printre șoareci, din produse vechi și ținute pe jos, chiar lângă wc!

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns că putea să îmbolnăvească și chiar să ucidă pe cineva cu ”meniurile” sale preparate printre rozătoare, afaceristul chinez nici măcar nu se sinchisise să înregistreze dugheana la Registrul Comerțului pentru a plăti, legal, impozite Pentru produsele folosite la mâncăruri, nici nu se pune problema să fi avut acte, toate fiind procurate de pe piața neagră. Polițiștii ilfoveni de la Investigarea Criminalității Economice nu numai că l-au amendat pe patronul chinez cu 30.000 de lei, dar au și închis dugheana insalubră, căreia patronii chinezi îi spuneau ”restaurant”.

Close
Închide
  Close