Mergi direct la conținut »
UPDATE / Cele 800 de kilograme de cocaină găsite în Delta Dunării valorează 300 de milioane de euro! Poliția caută persoanele care au abandonat șalupa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

UPDATE / Cele 800 de kilograme de cocaină găsite în Delta Dunării valorează 300 de milioane de euro! Poliția caută persoanele care au abandonat șalupa

Polițiștii de Frontieră din Tulcea au găsit, recent, aproximativ o tonă de droguri de mare risc într-o şalupă abandonată într-o zonă de plaje sălbatice. Aceasta ar putea fi cea mai mare captură de heroină din ultimii trei ani.

De Dragoș Tănase,

UPDATE – 24 martie, ora 14.40: Cele peste 800 de kilograme de cocaină descoperite într-o şalupă abandonată într-o zonă de plaje sălbatice din Delta Dunării ar valora aproximativ 300 de milioane de euro, potrivit autorităților.

Drogurile au fost găsite în 36 de saci, pe fundul dublu al ambarcațiunii. Poliţiştii au aflat cine sunt persoanele care erau în ambarcaţiune, iar acum le caută, potrivit Digi 24.

Cele 800 de kilograme de cocaină au fost găsite în respectiva ambarcațiune de către un localnic, într-o zonă de plajă sălbatică, blocată în nisip, între Sfântu Gheorghe şi Sulina, potrivit sursei citate. Acesta a anunţat imediat autorităţile, care ulterior au făcut descoperirea record.

Ancheta urmăreşte acum să stabilească traseul acestui transport. Cel mai probabil drogurile vin din Turcia, România fiind ţara de tranzit, potrivit sursei citate.

Mai multe persoane ar fi fost în barcă, dar au abandonat-o atunci când au realizat că nu mai poate fi controlată.

Recent, doi olandezi au fost prinşi cu 84 de kilograme de heroină la Sighetu Marmaţiei.

FOTO – ziaruldetulcea.ro


Citește și… Cum a murit Andrei Balica, un tânăr româno-moldovean care a plecat în lume, în căutarea unei vieți mai bune. Raportul poliției din Berlin: „O seringă cu urme de heroină, lângă cadavru”

VIDEO | Imagini horror cu efectele drogului „crocodil”. E mai ieftin decât heroina, se poate face acasă, dar provoacă răni deosebit de grave

Capii celei mai mari rețele de trafic de heroină din București au fost prinși! Unul din ei și-a transformat restaurantul în depozit pentru droguri


 

Close
Închide
  Close