Mergi direct la conținut »
Carla’s Dreams nu se mai ascunde. Artistul a făcut totul public.”Eu aproape m-am îndrăgostit”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Carla’s Dreams nu se mai ascunde. Artistul a făcut totul public.”Eu aproape m-am îndrăgostit”

Carla’s Dreams nu se mai ascunde. Artistul a făcut totul public.”Eu aproape m-am îndrăgostit”

Cei patru jurați, dar și publicul, au parte de o mulțime de surprize și momente pline de umor în cadrul celei de-a noua ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1. Carla’s Dreams mărturisește cu această ocazie că a fost cucerit de una dintre concurente.

Lavinia Dalea are 34 de ani și vine din Reșița. Ea este bibliotecară și spune despre ea că scrie versuri de mică. Vine singură la X Factor, nu a vrut să știe prea multă lume de participarea ei la show. Lavinia a decis ca versurile scrise de ea să le pună pe un negativ de-al Deliei.

”Sunteți prima bibiotecară la X Factor, e de apreciat curajul”, îi spune Ștefan Bănică, iar Carlas Dreams declară că a fost foarte încântat de momentul ei: ”Eu aproape m-am îndrăgostit. E o ființă foarte simpatică. Mi-a plăcut atitudinea”, dezvăluie juratul în culise. Cum a decurs momentul singurei bibliotecare de la X Factor și care sunt reacțiile juriului, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a noua ediții a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.

Citește și

EXCLUSIV/ Operat la un picior, comicul Mihai Ioan a fost externat infectat cu bacterii nosocomiale, mortale la vârsta sa «Sunt în așteptare, din asta nu se mai poate scăpa»

Close
Închide
  Close