13 Oct. 2017 15:02

A câștigat 24 de milioane de dolari la loto, însă a fost la un pas să piardă premiul. Când și-a dat seama

Distribuie

Un bărbat din New Jersey a câștigat nu mai puțin de 24 de milioane de dolari la loterie, însă nu a avut nici cea mai mică idee timp de aproape un an. Cu două zile înainte ca termenul de un an să expire, el a decis să-și verifice biletul și a avut parte de surpriza vieții lui, relatează The Telegraph.

Jimmie Smith, în vârstă de 68 de ani, joacă de mai bine de cinci decenii la loterie. Recunoaște însă că nu prea verifică biletele. Tocmai acest lucru era să-l facă să piardă… 24 de milioane de dolari. Bărbatul câștigase această avere în urmă cu aproape un an, dar nu avea nici cea mai mică idee.

Întotdeauna îmi spuneam că o să verific biletul când am timp', a afirmat el. Nu prea a avut timp, se pare. Cu doar două zile înainte ca termenul de un an să expire, el a văzut o știre despre premiul nerevendicat. Atunci și-a făcut ceva mai mult timp și a început să verifice toate biletele.

Aveam o grămadă de bilete, inclusiv cel despre care auzisem la știri', a povestit el. A descoperit astfel că… s-a îmbogățit.

Bărbatul a fost atât de surprins să afle că el este câștigătorul premiului de 24 de milioane de dolari, încât a scos capul pe fereastră să ia o gură de aer.

Astfel, cu doar două zile înainte ca termenul de un an să expire, el a mers și a revendicat premiul. Întrebat pe ce va cheltui banii, el a spus că va avea o ședință cu familia pentru a stabili asta.


EXCLUSIV. Elena Lasconi se visează Oprah de România. Visul ei e să aibă propria emisiune «cu povești de viață»

Loading...
Comentarii