Mergi direct la conținut »
Cătălin Boteazu și Raluca Bădulescu îl conduc pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu. Cum s-a îmbrăcat fosta lui colegă de la Bravo, ai stil | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cătălin Boteazu și Raluca Bădulescu îl conduc pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu. Cum s-a îmbrăcat fosta lui colegă de la Bravo, ai stil | VIDEO

Cătălin Boteazu și Raluca Bădulescu îl conduc pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu. Cum s-a îmbrăcat fosta lui colegă de la Bravo, ai stil | VIDEO

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu își conduc prietenul., Răzvan Ciobanu, pe ultimul drum. Cei doi au venit împreună la biserică pentru a asista la slujba de înmormântare a fostului lor coleg de la emisiunea Bravo ai stil, de la postul de televiziune Kanal D.

De Dana Aramă,

Cei doi, marcați de durere, abia și-au făcut drum printre oameni pentru a ajunge la biserică. Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au fost marcați de durere.

Raluca Bădulescu a atrs atenția cu ținuta aleasa pentru înmormântare. Aceasta a purtat o salopetă din piele, de culoare neagră, cu un decolteu foarte adânc.


Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Secretele, trecutul și echilibristica lui Rareș Bogdan, într-un articol plin de informații neștiute, scris de o jurnalistă care a lucrat în redacție cu noul star al PNL!

Close
Închide
  Close