Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost ucis de patru tineri pentru un câine. Trei dintre agresori sunt minori!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a fost ucis de patru tineri pentru un câine. Trei dintre agresori sunt minori!

Un bărbat a fost ucis de patru tineri pentru un câine. Trei dintre agresori sunt minori!

O crimă oribilă a avut loc la Calafat, cu puțin timp înainte de Crăciun. Iosif Hanc, în vârstă de 52 de ani, a fost ucis cu bestialitate de patru tineri, dintr-un motiv ireal.

Războiul a avut loc în oraș, pe strada Popa Șapcă, a anunțat gds.ro. Un bărbat a sunat la 112, în seara zilei de 19 decembrie, anunțând că Iosif Hanc este căzut pe stradă.

Acesta a fost transportat la spital, dar acolo a murit. Procurorii au cerut și au obținut arestarea a patru tineri din oraș, dintre care trei minori (unul în vârstă de 15 ani, alți doi în vârstă de 17 ani). Al patrulea membru al clanului criminal are 20 de ani.

Scandalul a pornit de la un câine

Procurorii au stabilit că bărbatul a fost bătut până a murit de cei patru agresori din pricina unui câine. 

„În seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 18.00, inculpatul Ţ. Petrişor (15 ani) s-a deplasat cu căruţa la locuinţa bunicii sale pentru a-şi lua căţelul pe care i-l lăsase acesteia în îngrijire pe perioada în care atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei sale au fost plecaţi din ţară.

Cu această ocazie, între inculpat şi concubinul bunicii, victima Hanc Iosif, s-a iscat un conflict, acesta nefiind de acord să-i înapoieze căţelul. Inculpatul şi-a luat căţelul cu forţa, l-a urcat în căruţă şi a plecat acasă, unde i-a povestit fratelui său mai mare, Ţ. Ştefan (17 ani) conflictul pe care l-a avut”, au precizat procurorii doljeni.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Cei doi fraţi au chemat apoi doi amici, pe minorul Ştefan B., de 17 ani, şi pe Marius Jianu, de 20 de ani, și împreună cu mers acasă la bunica lor.

În urma anchetei s-a mai stabilit că, odată ajunşi la domiciliu femeii, cei patru au consumat băuturi alcoolice, au ascultat muzică şi au dansat. Un reproş a fost de ajuns pentru a se ajunge la crimă.

„La un moment dat, Ţ. Ştefan i-ar fi spus victimei să nu mai fie agresiv cu bunica sa, să nu mai facă scandal, moment în care victima s-a îmbrăcat şi a plecat de acasă.

Imediat, cei patru inculpaţi s-au înarmat cu obiecte contondente şi au plecat după victimă, ajungând-o din urmă la o distanţă de cinci case faţă de locuinţa bunicii, unde au început să o lovească toţi cu obiectele cu care erau înarmaţi, cât şi cu pumnii şi picioarele.

Victima a căzut pe asfalt cu faţa în jos încă de la prima lovitură aplicată, aşa cum inculpaţii au declarat”, au mai reţinut anchetatorii.

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis
Recomandări

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis

Aceştia mai spun că cei patru suspecţi au recunoscut că au lovit victima, „fiecare încercând să inducă ideea că victima nu a decedat ca urmare a loviturilor aplicate de el, ci a celorlalţi inculpaţi. Inculpatul Ţ. Ştefan a încercat să-l excludă pe fratele său, Ţ. Petrişor, precizând că acesta nici nu ar fi asistat la conflict.

Declaraţia sa este contrazisă chiar de cea a fratelui său, care a declarat că atât el, cât şi fratele său s-au înarmat cu câte o blană şi după ce au ajuns din urmă victima au început să o lovească cu acele obiecte”.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi în cursul zilei de 20 decembrie, iar o zi mai târziu au fost arestaţi preventiv pentru comiterea infracţiunii de omor printr-o hotărâre a Tribunalul Dolj.


Topul câștigurilor din muzică în 2018. Ștefan Bănică jr e regele încasărilor, cu jumătate de milion de euro!

Close
Închide
  Close