Mergi direct la conținut »
Câți bani s-au încasat în cluburile din Mamaia în vacanța de 1 Mai. 1,28 de milioane de lei doar într-o singură zi, într-un singur local
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Câți bani s-au încasat în cluburile din Mamaia în vacanța de 1 Mai. 1,28 de milioane de lei doar într-o singură zi, într-un singur local

Câți bani s-au încasat în cluburile din Mamaia în vacanța de 1 Mai. 1,28 de milioane de lei doar într-o singură zi, într-un singur local

Cluburuile din Mamaia au făcut bani frumoși de pe urma petrecăreților cu dare de mână, care s-au înghesuit să-și arate bunăstarea prin consumațiile făcute.

De Dana Aramă,

Ca în fiecare an, și anul acesta de 1 Mai a fost distracție mare în cluburile din Mamaia. Ingredientele distracției totale au fost, ca de obicei, muzică, party, roabe de vin, șampanii dintre cele mai fine, limuzine, elicoptere și ținute de mare gală.

Și câștigurile localurilor au fost pe măsura distracției. Astfel, în cele 16 cluburi din Mamaia sumele fiscalizate declarate au fost de 17,3 milioane de lei, potrivit zf.ro.

În cele mai mari trei cluburi dintre acestea, încasările au fost de 14,3 milioane lei, iar în cel mai mare dintre cluburi numai duminică, 29 aprilie, au fost încasări de 1,28 milioane lei.

În acţiunea de control de anul trecut, sumele declarate în vacanţa de 1 mai la trei cluburi monitorizate au fost de 1,2 milioane de lei.  În 2016 au fost şapte cluburi monitorizate cu sume fiscalizate totale de 441.000 de lei, iar în 2015 au fost nouă cluburi monitorizate, cu sume fiscalizate de 1,47 milioane lei.

Încasările mai mari au fost determinate atât de faptul că vacanţa a fost mai lungă anul acesta, cât şi de presiunea mai mare exercitată de funcţionarii ANAF, instituţie care are ca misiune anul acesta să colecteze în plus la buget 40 de miliarde de lei faţă de 2017.

Deși s-a spus că cea mai scumpă sticlă de șampanie s-ar fi vândut într-unul dintre cluburile din Mamaia cu 100.000 de euro, se pare că aceasta a fost doar o acțiune de marketing.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută”


 

Close
Închide
  Close