De Petre Dobrescu,

Vasile Zglobiu, în vârstă de 48 de ani, și-a invitat un prieten la un pahar. Cei doi s-au cinstit până când invitatul, beat fiind, a decis să rămână peste noapte acolo, a notat bzi.ro.

Între cei doi a intervenit un scandal, iar gazda și-a ucis invitatul. Când a realizat ce a făcut, a decis să nu spună la nimeni și a stat o săptămână cu cadavrul acestuia în casă.

„În jurul datei de 23 octombrie 2019, după ce a consumat băuturi alcoolice în locuința sa cu victima, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu obiecte contondente.

În urma loviturilor primite, victima a decedat”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

„Potrivit analizelor, cadavrul victimei a fost ținut în casa respectivă între cinci și șapte zile. La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptei și a susținut că o regretă.

Acesta a mai afirmat că cel care ar fi deschis conflictul ar fi fost invitatul său”, a mai subliniat Mihaela Apostol.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Polițiștii au fost sesizați de către rudele victimei că aceasta a dispărut de acasă.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Oamenii legii au refăcut traseul victimei și au ajuns la poarta lui Vasile Zglobiu. Acesta a recunoscut totul.

Cadavrul în plină putrefacție al victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași. Medicii legiști au constatat că victima a suferit o moarte violentă.

Aceasta a suferit un traumatism toraco-abdominal, multiple fracturi costale și rupturi hepatice.

Mai mult, specialiștii au constatat că bărbatul fusese ucis în urmă cu aproximativ cinci-șapte zile.  Imediat, Vasile Zglobiu a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au formulat pe numele său o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tribunalul Iași a admis propunerea. 

De remarcat este faptul că, înainte de arestare, individul fost expertizat, medicii din cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” constatând că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Citeşte şi:

Fals de proporții în lumea medicală: Alexandru Checheriţă, șeful Comisiei de Nefrologie din România, a devenit medic primar printr-o derogare inventată direct în calculatorul Ministerului Sănătății!

Un bărbat a murit după ce a mâncat 41 de ouă. Pariul pus din cauza unui scandal i-a fost fatal

Doi români, arestați în Italia după ce ar fi jefuit două bătrâne de peste 90 de ani. S-au dat drept asistenți sociali pentru a le fura bijuteriile și banii

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism