UPDATE 14 august, ora 08:55: Mai mulți polițiști și criminaliști au ridicat, marți seara, noi probe din gospodăria femeii acuzate că și-ar fi asfixiat bebelușul. Anchetatorii au suspiciuni că ea nu ar fi la primul caz de pruncucidere, relatează Mediafax.

Procurorii au săpat în două locuri din grădină indicate chiar de femeie. Din acele zone, criminaliștii au ridicat mai multe probe.

Anchetatorii au stabilit că, marți, femeia a născut acasă un copil, fără a fi asistată de medici. Ea este acuzată că apoi a omorât bebelușul pe care l-a asfixiat cu un sac de gunoi.

La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava

Femeia, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat, a notat monitorulsv.ro.

La audieri, femeia, ingineră la o multinațională, ar fi dezvăluit că și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii.

Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au început săpături, în curtea familiei.

Din primele date rezultă că femeia a născut acasă, probabil în cursul zilei de luni, iar copilul trăia. Sunt totuși detalii care trebuie stabilite în cadrul anchetei demarate de polițiști și de procurorul criminalist de caz.

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă
Recomandări

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă

A recunoscut senin!

Femeia a atras atenția după ce a fost văzută brusc fără burtă, deși era cu sarcină avansată. Informația a ajuns și la urechile unui polițist judiciarist dornean, care a făcut verificări și a constatat că aceasta nu s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naște.

Polițistul a făcut verificări și s-a prezentat la poarta familiei, luni seară. Ce a urmat a fost șocant și pentru anchetatori.

A fost găsit sacul închis în care era copilul mort iar femeia a recunoscut aparent senin totul. Femeia în vârstă de 37 de ani este căsătorită, iar bărbatul acesteia se afla acasă.


Citeşte şi:

Perchezițiile în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal continuă. Aparatură specială pentru scanarea solului va fi folosită în locuința suspectului

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă