De Cristina Sterian,

Conflictul s-a înregistrat zilele trecute. În celula vrânceanului a ajuns un tânăr de 27 de ani, condamnat la zeci de ani de închisoare pentru fapte extrem de grave precum omor calificat și tâlhării. Între cei doi a izbuncit un conflict spontan în urma căruia vrânceanul a fost lovit în cap cu un obiect metalic. Loviturile primite au fost extrem de dure. Bărbatul a fost operat de urgență și va avea nevoie de circa două luni de îngrijiri medicale.

Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor

Conflictul de zilele trecute de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor.

Astfel, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a transmis, luni, un comunicat prin care a anunţă că a fost sesizat la sfârşitul săptămânii trecute, de către Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi că unul dintre deţinuţi a lovit un alt deţinut (ambii încarceraţi în această unitate de penitenciar), victima fiind transportată şi internată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi. 

Procurorii au stabilit, în urma cercetărilor, că în 15 februarie, pe fondul unui conflict spontan, un deţinut l-a lovit pe altul, în mod repetat, cu un obiect metalic în cap.

”În urma examinării persoanei vătămate s-a constatat că aceasta prezintă leziuni traumatice care i-au pus viaţa în primejdie şi pentru a căror vindecare sunt necesare 50-55 zile de îngrijiri medicale (traumatism cranio-cerebal, traumatism cervical-multiple benzi echimotice latero-cervicale dreapta, traumatism toracic anterior drept, traumatism osteo-articular)”, se arată în comunicat.

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

Sursa citată menţionează că persoana agresată este cercetată în prezent de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, tot pentru tentativă de omor, faptă comisă tot în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranţă Galaţi, în cursul lunii ianuarie.

Luna trecută, vrânceanul de 31 de ani , închis în penitenciarul Galați după ce a luat o viață de om, a fost implicat într-un alt conflict cu colegul de celulă.

Atunci și-a atacat colegul de celulă cu un cuțit artizanal, victima fiind rănită si operată de urgență.

Citeşte şi:

Explicația uluitoare dată de ambulanțierul care a bătut un copil: „Am fost provocat. Regret!”

Parchetul cere arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu în dosarul accidentului mortal. Tribunalul va judeca pe 3 martie

Ministrul Sănătății, despre românul din Japonia infectat cu coronavirus: „Starea lui este bună și stabilă”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare