MENIU CAUTĂ
20 Mai. 2018 18:03

Ce a spus Meghan Markle la recepția organizată după nuntă

Distribuie

Meghan Markle ar fi mulțumit membrilor Familiei Regale pentru că a fost primită cu  brațele deschise de aceștia, în timpul recepției ținute sâmbătă seara la Casa Frogmore.

Fosta actriță a primit, imediat după nuntă, propria sa pagină pe site-ul oficial al Familiei Regale (royal.uk), iar în timpul recepției, ea a vorbit despre dragostea ei față de Prințul Harry și a mulțumit Familiei Regale pentru că a primit-o 'în familie', potrivit Daily Mail.

Totodată, se mai știe că singurul membru din familia ei care a fost prezent la recepție a fost Doria Ragland, mama fostei actrițe.

Totodată, cei Harry și Meghan au dansat pentru prima orară în calitate de soți pe meldia 'I Wanna Dance With Somebody' a lui Whitney Huston.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.

'Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului', la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Amedeo Bolohoi, internat la Psihiatrie! Fondatorul trupelor Voltaj și Quartz a stat șase luni la Obregia'


FOTO: EPA

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Centenar Solidar / 600 de lei lunar, patru suflete și o păpușă cam urâtă
Loading...
Comentarii