Mergi direct la conținut »
Ce cadou de casă nouă au primit Meghan Markle și Prințul Harry de la Regina Angliei. Toată lumea îi invidiază pe cei doi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce cadou de casă nouă au primit Meghan Markle și Prințul Harry de la Regina Angliei. Toată lumea îi invidiază pe cei doi

Ce cadou de casă nouă au primit Meghan Markle și Prințul Harry de la Regina Angliei. Toată lumea îi invidiază pe cei doi

Regina Angliei a decis să le facă un cadou special de casă nouă Prințului Harry și soției lui Meghan Markle. Cei doi au anunțat la finalul anului trecut că se vor muta de la Kesington Palace în propria lor locuință, Frogmore Cottage.

Cei doi urmează să devină, foarte curând, părinți și s-au apucat de ultimele renovări la reședința unde vor locui în curând, a anunțat mirror.co.uk.

Pe lângă toate bagajele pe care le vor muta acolo, cei doi vor putea să-și amenajeze noua locuință și cu un cadou special, „de casă nouă”, din partea Reginei Angliei.

Piese de artă din colecția reginei

Cei doi au primit invitația de a-și alege câteva opere de artă din colecția privată a Reginei Angliei, pentru a le atârna pe pereții locuinței lor.

„Li s-au prezentat liste de picturi care le sunt disponibile și din care trebuie să aleagă ce vor”, au dezvăluit surse din cadrul Casei Regale. Colecția de artă a Reginei Angliei este cea mai mare colecție de artă privată din lume!

Ei au la alegere din 50 de picturi de Canaletto, în jur de 600 de pânze de Leonardo Da Vinci și cel puțin 20 de piese de Michelangelo! În colecție sunt și multe piese din colecții contemporane.


Medici inventați cu 9 dolari în reclamele pentru produse ce promit vindecare miraculoasă! Din 1.000 de suplimente alimentare care intră anual pe piață, Ministerul Sănătății a verificat publicitatea a doar 25!

Close
Închide
  Close