De Andrei Comsa, Andrei Balan,

Karim (13 ani) şi Ioana (11 ani) sunt cei doi copii pe care Ion Ţiriac (70 de ani) ii are cu Sophie Ayad (39 de ani), o ziaristă de origine egipteană pe care fostul tenismen a cunoscut-o pe vremea când locuia în Germania. Având asigurat tot confortul financiar din partea tatălui, aflat pe primul loc în Top 300 Capital al celor mai bogaţi români, Karim şi Ioana frecventează aceeaşi şcoală exclusivistă, International School of Monaco, dar nu împărtăşesc şi aceleaşi preocupări. Aşa se face că Ioana, mai silitoare, a ajuns şefa clasei şi editor la ziarul şcolii, în timp ce Karim joacă fotbal şi agaţă fete pe Internet spunând că are… 27 de ani!

4245-209144-pozaunu.jpg

4245-209145-poza2.jpgSă fii cetăţean al statului Monaco e un început bun în viaţă pentru oricine. Ioana şi Karim ţiriac s-au adaptat, alături de Sophie Ayad, mama lor, la traiul luxos şi lipsit de griji, mai ales că tatăl, Ion ţiriac, îşi face mereu drum în Principat. La numai 11 ani, Ioana îi calcă apăsat pe urme celebrului ei părinte, dovedind spirit practic, dar şi aplecare spre studiu. Ajunsă deja şefa grupei şi reprezentanta claselor a VI-a în Consiliul Elevilor, Ioana şi-a descoperit de curând şi talentul jurnalistic, devenind editor la ziarul şcolii, intitulat “Stop& Read”. De altfel, Ioana este mereu remarcată de profesori la mai toate materiile, fata multimiliardarului român ieşind în evidenţă şi la acţiunile ce presupun voluntariat. Una dintre cele mai bune prietene ale Ioanei este Rosana Oprea (35 de ani), o fostă iubită a lui Ţiriac.

Chiar dacă se pare că relaţiile dintre aceasta şi omul de afaceri s-au cam răcit după apariţia în cadru a Anamariei Ferentz, Rosana nu ratează nici un prilej de a se vedea cu Ioana şi cu Sophie Ayad când ajunge în Monaco. De consemnat că taxele anuale la International School of Monaco se ridică pentru Ioana la 16.600 de euro şi că la sărbătorirea a 15 ani de existenţă, în luna octombrie a acestui an, instituţia a acordat ca premiu, la dineul aniversar, un automobil Mini Cooper de colecţie, cheile fiind înmânate de însuşi prinţul Albert de Monaco.

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă
Recomandări

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă

4245-209146-67gazette3.jpg

4245-209147-iooo.jpgÎn evident contrast cu Ioana, sora sa, Karim Ţiriac (13 ani) este, ca orice băiat de vârsta lui, cu gândul la distracţie şi mai puţin la carte. Deşi nu are nici el note foarte rele şi a cântat la câteva instrumente într- o competiţie interşcolară, Karim se simte cel mai bine pe terenul de fotbal şi în lumea virtuală, unde socializează cu fetele, folosind o metodă specială. El se prezintă “Karim Ţiriac, 27 de ani, domiciliat în Monte Carlo, Monaco”, alături de o fotografie de macho-man, în care Karim poartă un costum alb şi ochelari negri. Procedeul nu e singular în lumea adolescenţilor, nu puţini fiind aceia care, în încercarea de a agăţa fete pe site-urile de socializare, îşi trec o vârstă sensibil mai mare decât cea reală.

O româncă de pe lista celor mai căutați infractori din Europa a fost prinsă după 5 ani de căutări. Unde a fost găsită
Recomandări

O româncă de pe lista celor mai căutați infractori din Europa a fost prinsă după 5 ani de căutări. Unde a fost găsită

În cazul lui Karim, care are 13 ani şi ceva, acesta şi-a dublat numărul de ani din buletin, semn că ştie să se adapteze oricărei situaţii, atunci când vine vorba despre sexul frumos, la fel cum face şi tatăl său. În afară de lumea virtuală, Karim şi-a găsit timp să se înscrie şi să facă spectacol în echipa de fotbal a şcolii, denumită ISM Tigers. Chiar dacă e titular doar în a doua garnitură, cea de rezerve, juniorul lui ţiriac nu se dă bătut cu una, cu două. Tot la capitolul sport, Karim participă şi la o cursă de atletism care se desfăşoară pe echipe, în care fiecare aleargă cât poate pe parcursul unei zile, la final contabilizându- se totalul fiecărui liceu şi stabilindu-se învingătorul.4245-209148-1karim.jpg

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”
Recomandări

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”

Fostul tenismen are două miliarde de euro şi trei copii «oficiali»

Omul de afaceri Ion Ţiriac este cel mai bogat român, cu o avere estimată la 1,8 – 2 miliarde de euro, potrivit Top 300 Capital. Criza l-a afectat însă şi pe Ion ţiriac, a cărui avere a scăzut. Anul trecut, el avea 2,3 miliarde de euro. Ion ţiriac a fost căsătorit o singură dată, la începutul anilor 60, cu handbalista Erika Braedt, dar mariajul nu a rezistat decât doi ani. Magnatul are trei copii recunoscuţi oficial: Ion Ion (32 de ani), dintr-o relaţie cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana (11 ani) şi Karim (13 ani), dintr-o relaţie cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană. În plus, Ţiriac a mărturisit că, neoficial, mai are alţi 33 de urmaşi!

Naş de bot4245-209149-fotomic.jpgez pentru primul fiu al lui Ion Ion

Pe 1 iunie 2008, Karim Ţiriac a fost naşul de botez al lui Alexandru, primul copil al cuplului Ion Ion ţiriac (foto stânga) – Ileana Lazariuc. La petrecerea care a avut loc la clubul Residence din Bucureşti şi care a costat aproximativ 100.000 de euro, bunicul Ţiriac a fost foarte bine-dispus, în ciuda faptului că s-a întrerupt lumina pentru câtva timp. Imediat după naşterea micuţului, fostul tenismen a virat în contul lui Alexandru fabuloasa sumă de un million de euro.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă